GOLDMASTER NAV-501 5"TFT EKRAN NAVİGASYON CİHAZı 2002 grand cherokee de nereye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhana Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,912

ayhana

Kamp I
GOLDMASTER NAV-501 5"TFT EKRAN NAVİGASYON CİHAZı 2002 grand cherokee de nereye takılabilir.bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Etiketler
Ynt: GOLDMASTER NAV-501 5"TFT EKRAN NAVİGASYON CİHAZı 2002 grand cherokee de nereye

Merhaba,cihazınız cam aparatlı,resimdeki olan.nerye takılır cama görüş alanınızı kapatmayan uygun bir yere takılır...

OA_522025.jpg

Ynt: GOLDMASTER NAV-501 5"TFT EKRAN NAVİGASYON CİHAZı 2002 grand cherokee de nereye

çok tşk ederim

tam orta konsolun cama yakın olan terinde bişeyler koymak için kullanılan düz bir alan var oaraya yere 1-2 mm kalana kadar yaklaştırıp cama vantuzlayın...

dsotum bu cihaz elektrik bağlantısı gerektirmiyormu.gerekiyorsa bağlantıyı nerden yababiirim

ayhana' Alıntı:
dsotum bu cihaz elektrik bağlantısı gerektirmiyormu.gerekiyorsa bağlantıyı nerden yababiirim
Çakmak girişinden 12 v ünitesi ile kullanabilirsin,220 v ile evden cihazı beslersin,gps açık konumda 1,3 saat kullanabilirsin,çakmaklıktan 24 saat kullanabilirsin sorun olmaz gps konumunda sürekli takılı kalabilir...

ayhana' Alıntı:

eğer devamlı aynı araçta kalacaksa çakmak girişinden çıkan kendi kabloları biraz çirkin görünüyor, o nedenle bi elektrikçiye gidersen ön tarafa göğüsün üstüne sabit bir kabloyu gizli bir şekilde çeker (kendi şarz aletinden çıkan elektriği) temiz bir görüntü olur...

evet dostum sürekli kalacak.mtv ödemesi neticesnde indirim li olarak bonus kartta nevigasyon cihazı veriyorlar.bende sibariş ettim.4 günde gönderiyorlar.gelince takılacak artık.bilgin için tşk ederim

ben dikiz aynasının yanına taktım hem görüşü engelemiyor,bence dikiz aynanın yanına vantuzlayın

Seneler boyunca isim geregi aracin icinde bir suru elektronik zimbirti ile dolastim.

Bagajda 8 endustriyel SB pc 8 GSM unitesi 2 scanner 2 GPS bunlari kontrol etmek icin sag on koltukta Laptop, rota kontrolu icin dashboard da ekranli GPS vs.vs.vs......

Tecrube denen sey malumunuz uzere yenilen kaziklarin bileskesidir (biraz argo oldu herkesten ozur dilerim)

Bu tip cihazlari en guzel monte edilecek yer tam ortada teybin uzerinde duz alanin orasidir. Burda cama direk vantuzu takin.Bir miktar da sola yani siurucuye dogru cevirin.

Bu sekilde surucunun gorus acisi engellenmeyecektir ve goz ucu ile bakmak mumkun olacaktir.Ayrica direk yola bakildiginda da gorulebilecektir.Daha yukarida veya sagda solda oldugu zaman bakmak icin ek dikkat gerekecek ve surucunun yolkonsantrasyonu bozulacaktir.

Ukalalik olsun diye degil onceden yasadigim sorunlari baskalarida yasamasin diye paylastim.

ne içten cevap amma:smiley:)insan duygulanıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR