Sağol Egemen. Arazi şanzımanındaki sorun ayın pimi çıkmış.Ucuz atlattık. Hazır şanzıman inmişken baskı balatalarda değişti.
Evet önde LSD+%100 elektrikli kilit arkada LSD var. Performansı mükemmel. Çok memnunum .Sıra geldi arka stepneliğe
Ynt: Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)
Hasan bey ve Neriman hn, ellerinize sağlık nefis kareler yakalamışşınız, Offroadda fotoğraf mutlaka gerekli yoksa bu tadları buradan paylaşamazdık, bu arada nefis börekleri kaçırdığıma üzüldüm bir sonraki sefere kısmet.
Gezinin 2. bölümünde ayrıldık, 1. bölümde gayet keyifliydi.
Emeği geçenlere ve katılanlara tşkler.
Evet gezimiz çok güzel oldu..lakin bizim zj suda fazla bekleyince hafif enfeksiyon kapmış şimdide sevgili ustamız Hasan TURAN ustanın muayenehanesinde (aldığım istihbarata göre diferansiyele 500 ytl lik bir sızma yapmış ) onu onarıyorlar..
bu arada burda çıkarılması gereken bir ders oldu..ne yapcakmışız ? Suda fazla beklemiycekmişiz yoksa alimALLAH sızmalar olabiliyormuş..
herşeye rağmen ben ve diyer arkadaşlarımın aldığı zevk tartışılmaz..
2. geleneksel yarış sonrası gezisi olmuş ))
Neriman böreklerini özledim kardeşim kısa zamanda tatmak lazım
foroğraflar için elinize sağlık
Faruk kardeşim sana geçmiş olsun, nasılsa arızalara alışkınız en kötü gün böyle olsun aldığımız keyif yeter )
yücel' Alıntı:
2. geleneksel yarış sonrası gezisi olmuş ))
Neriman böreklerini özledim kardeşim kısa zamanda tatmak lazım
foroğraflar için elinize sağlık
Faruk kardeşim sana geçmiş olsun, nasılsa arızalara alışkınız en kötü gün böyle olsun aldığımız keyif yeter )