Gördüğüm en iyi Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,813
Ynt: Gördüğüm en iyi Defender

onat kardeş bir gün aracımı satarsam en kötü bu şekilde bi araç toplayacağım.daha da farklı planlarım bile var.cam tavan gibi:smiley:)

cam tavan olmaz be abi bozma ruhunu arabanın :smiley: bende ciddi ciddi otomatik vites td5 e yelteniyorum gibi bakalım hayırlısı yarın belli olur muhtemelen..iveco dan vazgeçtik gibi

serdar5261' Alıntı:
bu arada abi flanş yaptırmamışsın ön tekerlere.jant göbekleri başka türlü olmaz.
Serdar bey teşekkür ederim , Tuncay beye de teşekkürler darısı başına onunki de bitmek üzere . Flanş yaptırdım ama sonradan öğrendim ki ayar somunları varmış , onlarla ayarladı usta lastikler daha kollara değmiyor, flanşlar boşuna masraf oldu ayrıca flanş olunca bijon sıkma mesafesi çok azalıyor 1 cm e kadar düşüyor bu hiç de hoşuma gitmemişti . Flanş göbeğe - bijon flanşa sistemi ise tornacı arkadaşım tavsiye etmedi bütün yük bijonlara bindiği için keser dedi , göbek de yük taşıyormuş . Hümada göbek için tırnaklı flanşlar var onlar güzel ama çok pahalı. Neyse nasrettin hoca gibi " ... ıslandı ama ay da yerine geldi"

MehmetTurk' Alıntı:
Serdar bey teşekkür ederim , Tuncay beye de teşekkürler darısı başına onunki de bitmek üzere . Flanş yaptırdım ama sonradan öğrendim ki ayar somunları varmış , onlarla ayarladı usta lastikler daha kollara değmiyor, flanşlar boşuna masraf oldu ayrıca flanş olunca bijon sıkma mesafesi çok azalıyor 1 cm e kadar düşüyor bu hiç de hoşuma gitmemişti . Flanş göbeğe - bijon flanşa sistemi ise tornacı arkadaşım tavsiye etmedi bütün yük bijonlara bindiği için keser dedi , göbek de yük taşıyormuş . Hümada göbek için tırnaklı flanşlar var onlar güzel ama çok pahalı. Neyse nasrettin hoca gibi " ... ıslandı ama ay da yerine geldi"

abi babamdan biliyorum bu sanayi ustaları yapmak istemedikleri şeye hep çamur atarlar:smiley:)senin için sorun ortadan kalktıysa promlem yok.

onat' Alıntı:
cam tavan olmaz be abi bozma ruhunu arabanın :smiley: bende ciddi ciddi otomatik vites td5 e yelteniyorum gibi bakalım hayırlısı yarın belli olur muhtemelen..iveco dan vazgeçtik gibi

valla td5 e laf yok ta arazide otomatik vites hep korkutmustur beni.

arap saçına döndü iyice benim iş abi o yada bu demiyorum artık valla td5 işide iptal oldu..ama otomatik konusunda katılmıyorum sana sonuçta discovery ler olsun cherokee ler olsun çoğu otomatik ve çoğuda tercih ediliyor..defender da ikisinide kullanandan dinlemek lazım

MehmetTurk' Alıntı:
Bu da son topladığım 130 ps Puma , avatardaki gibi olma yolunda ilerliyor ama daha sade olacak. Equrisi de çok temiz bir araçtır motoru orijinal motoru olmanın dışında bir eksiği yok o satılık ...
bizde aracı topluyoruz.sizin avatardakini biraz örnek alarak bakalım artık :smiley: herşeyi hazır bitek boyası kaldı şuan boyada :smiley:

Öncelikle Herkese merhabalar,yeni katıldım,okuyorum paylaşımlarınızı oldukça faydalanıyorum.Ben de bu adamı takip ediyorum facebooktan iyi işler çıkardığını düşünüyorum.sitesinin linkini de Sizlerle paylaşmak istedim.Sevgi ve Saygılarımla.http://www.ruggedguide4x4.com/ruggedguide4x4/gallery/gallery.html

Buda alanya da gördüğüm en iyi defender
img6038e.jpg

img6040o.jpg

img6037i.jpg

Herkese iyi akşamlar, Mehmet Yıldız'a ait aracı bugün ilanda görüp burada da okuyunca heyecanlandım bir anda. Üzerinden beş yıl geçmiş belki el değiştirmiştir ama bütün fotoğraflarını hayalimdeki Defender olarak kaydettim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR