KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Resim linkerinin bazılarını göremiyorum, yardımcı olabilir misiniz? Örneğin http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32392.0 konusundaki 6, 7, 8, 9 nolu resimlerin üzreine tıkladığımda ''404 - Dosya eki bulunamadı'' yazan beyaz bir sayfa açılıyor. Sebebi ne olabilir?
Hasan bey merhaba. Öncelikle geç cevap için kusuruma bakmayın, yoğunluktan dolayı forumla ilgilenemiyorum bu aralar.
Linkini vermiş olduğunuz konu içindeki fotoğraflar sanırım yükleme sırasında yaşanan bir sorundan dolayı hata veriyor. Konuyu açan Ahmet beye durumu ileterek fotoğrafları tekrar yüklemesini rica edebiliriz.
Ayrıca Gezenbilir'e değil de Imageshack ve Photobucket gibi dış sitelere yüklenip Gezenbilir'e bağlantıları verilen bazı fotoğraflar bir süre sonra dış sitelerdeki sorunlar nedeniyle görünmeyebiliyor. Bu nedenle tüm arkadaşlarımıza fotoğraflarını Gezenbilir'e yüklemelerini rica ediyorum.
Sağolun Sedat bey, galiba sitenin karavan gölümündeki resimlerin belki yarısından fazlası dediğiniz gibi diğer sitelere yüklenmiş. Yazılanları okuyup resimleri görememek gerçekten hiç hoş olmuyor. Resimlerin siteye yüklenmesi tavsiyenize ben de katılıyorum . Teşekkür ederim.
Selamlar...
Hem dışarıya yüklenen fotoğrafların Gezenbilir'e aktarılması, hem de dışarıdan fotoğraf yüklenmemesi konusunda teknik çalışmalarımız devam ediyor. Linkini verdiğiniz konuyu açan Ahmet beye bir rica mesajı gönderdim, eğer fotoğraflar halen elinde duruyorsa tekrar yükleyecektir. Dediğiniz gibi yazıları okuyup fotoğraflarını görememek çok can sıkıyor. Bu konuda foruma üye tüm arkadaşlarımızın daha hassas olmaları hepimiz için faydalı olacak.