Göremediğimiz, Hata Veren Fotoğraflar?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hasan_Yazıcı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,106

Hasan_Yazıcı

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Resim linkerinin bazılarını göremiyorum, yardımcı olabilir misiniz? Örneğin http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32392.0 konusundaki 6, 7, 8, 9 nolu resimlerin üzreine tıkladığımda ''404 - Dosya eki bulunamadı'' yazan beyaz bir sayfa açılıyor. Sebebi ne olabilir?

Etiketler
Ynt: Göremediğimiz, Hata Veren Fotoğraflar?

Hasan bey merhaba. Öncelikle geç cevap için kusuruma bakmayın, yoğunluktan dolayı forumla ilgilenemiyorum bu aralar.

Linkini vermiş olduğunuz konu içindeki fotoğraflar sanırım yükleme sırasında yaşanan bir sorundan dolayı hata veriyor. Konuyu açan Ahmet beye durumu ileterek fotoğrafları tekrar yüklemesini rica edebiliriz.

Ayrıca Gezenbilir'e değil de Imageshack ve Photobucket gibi dış sitelere yüklenip Gezenbilir'e bağlantıları verilen bazı fotoğraflar bir süre sonra dış sitelerdeki sorunlar nedeniyle görünmeyebiliyor. Bu nedenle tüm arkadaşlarımıza fotoğraflarını Gezenbilir'e yüklemelerini rica ediyorum.

Sağolun Sedat bey, galiba sitenin karavan gölümündeki resimlerin belki yarısından fazlası dediğiniz gibi diğer sitelere yüklenmiş. Yazılanları okuyup resimleri görememek gerçekten hiç hoş olmuyor. Resimlerin siteye yüklenmesi tavsiyenize ben de katılıyorum . Teşekkür ederim.
Selamlar...

Hem dışarıya yüklenen fotoğrafların Gezenbilir'e aktarılması, hem de dışarıdan fotoğraf yüklenmemesi konusunda teknik çalışmalarımız devam ediyor. Linkini verdiğiniz konuyu açan Ahmet beye bir rica mesajı gönderdim, eğer fotoğraflar halen elinde duruyorsa tekrar yükleyecektir. Dediğiniz gibi yazıları okuyup fotoğraflarını görememek çok can sıkıyor. Bu konuda foruma üye tüm arkadaşlarımızın daha hassas olmaları hepimiz için faydalı olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR