Ynt: GPS ile Araç Hız Göstergeleri Neden Farklı Ölçer?
Ben asagidaki foruma yazmistim sonra bu forumun linkini gordum.. Reha ve Sedat beylerin yazdiklariyla benim gozlemlerim ayni gibi ..
ben birde bu farklarin bize dolayli ( !! ) etkisinden soz etmistim o yuzden diger foruma yazdiklarimi buraya kopyaladim ..
Slm / Ertugrul
Ynt: Land Rover İnceleme ?..
« Yanıtla #51 : Bugün 04:17:20 »
--------------------------------------------------------------------------------
GPS in gosterdigiyle kadran'in gosterdigi HIZ'in birbirine tam uydugu hicbir arac goremedim.. en yeni araclarda orjinal lastikleriyle denedigimde bile yaklasik 5-8 km/h kadar kadran daha fazla gosteriyordu.. bu GPS lerin hata payimidir yoksa arac ureticilerinin,suruculerin HIZ limitlerini asmamalari icin koyduklari bilincli bir farkmidir emin degilim ama gercek boyle ..
Bu farki dogrudan etkileyen sebeplerin birincisi ise lastik dis caplarinin orjinalden (yani aracin hiz kadraninin kalibrasyonunda kullanilmis olandan )
ne kadar buyuk kucuk olduguna bagli ... yani kucuk capli lastik kullanirsaniz ..kadraniniz gerceginden daha fazla HIZ dolayisiyla YOL yapmis gosterecektir ... haliyle Terside gecerli.. %2-3 lastiklerin havasi bile etkileyebilir diye dusunuyorum ...
Bu onemsiz detayi blincli kullanan ( !!! ) bazi ticari taksiler, taximetrelerini ayarlatirken buyuk capli lastik kullanip daha sonra ise suslu kucuk capli radyal lastikler kullanarak ..taximetrelerinin ayni mesafede daha fazla yazmasini saglayarak tuketiciyi aldatmaktalar..ve ne yazikki bu konuyu hicbir kurum denetlememektedir... Taxi'ye binerken Lastik ebatlarina bakalim ...
Selam / Ertugrul