GPS Kullanım Tecrübeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,838
Ynt: GPS Kullanım Tecrübeleri

Sayin Mebus demeyin yav. Insel yeterli. Blootut bu ise mi yariyormus. Daha neleri var kimbilir. Ogrenecegim yavas yavas. Sevgiler.

Etiketler

Navking 300 route66 kullanıyorum,Mediamarktlarda 199 ytl,400mhz işlemcili ,windows işletim sistemi,sd kart yuvası ,resim albümü,video onatma ,sesli kitap okuma ve 3" ekranı var.Kullanımı çok basit ve 1 yıl ücretsiz harita güncelleme hediyesi var(yılda iki kez),hassaiyetine mükemmel diyebilirim.
İlgilenenlere kampanyası bitmeden bu fiyata kesinlike bu cihazı öneririm..

Sevgili Cenk memnunum valla. Yolu bilmedigin surece sorun yok. Ama yolu bilipde, "beni gotur" dersen, sorun cikiyor. "Buradan gidilir mi yahu?"diyip duruyorum.
Bir tek ozelligini cozemedim. Haritada olmayan yollardan giderken arkamda iz birakiyor mu bilemiyorum. Birakmasini tercih etmek lazim. Oguz hocami birara gorursem soracagim. Delmece Yaylasi'na giderken Cinarcik'taki sahil yolu haritasinda yoktu. Ama benim gittigim yolu kayit edebiliyor olsaydi bir dahaki geciste yararli olurdu.

İnsel merhaba,
Navigasyon menusundeki ayarlar'ı seçip "güzergah bilgileri" ni seçersen orada kayıt ile ilgili seçenekler var. Denemedim ama istediğin bu olsa gerek. Next 708 için yorum yazmak istemedim, bugüne kadar yazdıklarıma ek bir şey yok diye. Bu arada güncellemeleri yapıyorsun değil mi ? 2009/02 haritası çıktı ve cihaz güncellemeleri var, takip et ltf.
İyi geziler...
Oğuz

Guncellemeleri yapamadim. Vaktim de yok sanirim. Sabrimda. Gittigi yere kadar. Sonra belki birara bakarim.

İnsel Hocam Merhaba,
Sendeki Next YE-G 708. yoksa Next YE-G 828.mi hangisini almalıyım 828 de fotoğrafini cektigin yerin koordinatlarini haritaya kaydettiği yönünde bir ibare var iki model arasında da 2 kat fiyat farkı mevcut 800 ytl vermeye değermi acaba sevgiler

Sn Cenk,
708 ve 828 arasında bariz 2 fark var. Bluetooth ve kamera. Bu iki özellik, aradaki fiyat farkına değer mi tartışılır. Ben 708'i seçtim ve memnunum. Fotoğrafa gps bilgisi eklemek başka yollardan da mümkün picasa gibi ücretsiz fotoğraf yazılımları bunu sağlıyor. ( tabii fotoğrafı çektiğiniz yerin koordinatlarını biliyorsanız :smiley:)
Size önerim uzun olmasına rağmen http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=445222 formunu sabırla okumanız ve öyle karar vermeniz. Neticede para vereceksiniz, beni etkileyen arkasındaki destek (yazılım ve harita anlamında) ve fiyat/performans kriterleri idi. Kusura bakmayın ben cevap verdim ama İnsel'i next 708'e yönlendiren de ben olduğum için.
Saygıyla
Oğuz

Oguz Hocam Merhaba,
İlginize cok tesekkur ederim biraz evel bahsettiğiniz formu okudum, haklısınız her iki cihazın da aslında gercek işlevleri açısından fark yok bende tercihimi 708 den yana kullanacagım güzergah bilgilerindeki kayıt tuşu da aynı fonksiyonlar tekrar teşekkür ederim sevgiler.

Yeni Nesil Navigasyon Cihazı

Navitech, QX-B512 Primo, 5
Yeni çıkan bu alet hem hızlı hem de çok özelliği var.Fiyatı da çok makul . Ekranu da büyük "5 TFT-LCD Anti-Glare (parlamayan) dokunmatik ekran.

Ayrıca indirimde de. Almak isteyenler fırsatı kaçırmasın.

http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-qx-b512-primo-5-yeni-nesil-navigasyon-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=otdelqx-b512&categoryId=257643

Kullanıcı yorumları:
http://oyun.donanimhaber.com/m_46505705/mpage_1/key_/tm.htm

OA_582131.jpg

Merhaba malum konu itibariyle de bildiginiz gibi Next navigasyon YE-G708 kullaniyorum. Bu alete yurtdisi harita yukleyen ve kullanan var mi acaba? Bilgi ve tecrubelerinizi tartisirsaniz cok sevinirimm. Sevgiler.

insel' Alıntı:
Merhaba malum konu itibariyle de bildiginiz gibi Next navigasyon YE-G708 kullaniyorum. Bu alete yurtdisi harita yukleyen ve kullanan var mi acaba? Bilgi ve tecrubelerinizi tartisirsaniz cok sevinirimm. Sevgiler.

Bu topiği çok geç farkettim o yüzden gecikmeli oldu. Naviextras.com adresinde tüm avrupa haritalarını ücreti karşılığında indirebilirsiniz. Yaklaşık 100 usd . Aynı siteden naviextras toolbox yazılımını bilgisayarınıza indirip navigasyon cihazını bilgisayara bağlayarak istediğiniz ülkeye ait haritayı indirip kullanabilirsiniz.

Cihazınız Türkçe menü olduğundan kullanımında zorluk yaşamazsınız. Ben hiç yurtdışı harita kullanmadım ama sanırım (poi) dosyası da indirmeniz, kayıtlı gidilecek yerler(benzin istasyonu araç tamir servisleri otel restoran gibi) bence gerekir ve büyük kolaylık olur

Bu konuda forumnavigasyon sitesinde her cihaza ait yapabileceklerinizi bulabilirsiniz. Ama nasıl olsa ücretli olarak alacaksınız hiç uğraşmadan next servisine gidin aynı paraya istediğiniz harita ve poi dosyasını yükletin derim.

Selamlar ve sevgiler.

Cüneyt

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,998
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR