Grand Cheerokee; Cd Çalmak ve Ayna Ayarı?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpayarzu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,857

alpayarzu

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Selam arkadaşlar.Sizlere bir kaç sorum var.
1)Ben arabamda daha doğrusu babamın arabasında :smiley: mp3 müzik dinlemek istiyorum tabii bizim 96 model g.c mp3 desteklemediği için dinliyemiyorum.Dinlemek için parçaları tam olarak hangi formata çevirmem gerekiyor?Ben bir kaç deneme yaptım ama bir sonuca ulaşamadım?

2)Vede aynalar için yaptığımız ayarı nasıl kaydediyoruz yani nasıl sabitliyoruz?
Evet arkadaşlar tüm sorularım bu kadar eğer ilgilenirseniz çok sevinirim.Forumda ufak bir araştırma yaptım ama sorularıma tam olarak bir cevap bulamadım.Herkeze kazasız sürüşler..
 

Etiketler
aracın markasını çözemedim anma 94 model bi araç dedin arda cd çalarlıysa mp3 çalma şansı yok hangi formatı uygularsan uygula okumuyacaktır ama bildigim kadarıyla 1 parça ilave ediyolar ve çevriliyo mp3'e teknik destek alabilecegin bi cervise baktır bence
 

Aracımız Grand Cherokee 5.2 limited (gc) 96 model yanlışlıkla 94 yazmışım.Ayna ayarlarını denemyle buldum.Bizde o bahsettiğiniz kitten var zaten kullanıyoruz.Benim merak ettiğim jeep'in cd çaları hangi formatta cd çalıyor?
 


Ynt: Grand Cheerokee; Cd Çalmak ve Ayna Ayarı?

Sorununuzu hallettiğinize sevindim.
Fakat aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımıza faydalı olması açısından, CD çalarınızı nasıl MP3 çalara çevirdiğinizi anlatabilirmisiniz ?
 



Ynt: Grand Cheerokee; Cd Çalmak ve Ayna Ayarı?

Seve seve.İlk önce elimde bulunan mp3 parçalarını wma formatına çevirdim.Sonra cd üzerine yazdım.Bütün bunları Blaze Media Pro denilen programla hallettim.Herkeze tavsiye ederim sesten ödün vermeden elinizdeki mp3leri jeep'inizin cd çalarında dinliyebilirsiniz.Tabii isteyen arkadaşlar ellerinde mp3 player varsa kaset kitiyle mp3 playerlarını araçlarının cd çalarına bağlayabilirler..
 

Ynt: Grand Cheerokee; Cd Çalmak ve Ayna Ayarı?

merhaba,oncelerı mono teypler vardı ardından stero sıstemler çıktı onu takiben de cd çalarlar ,,çoğu araçta bulunan cd çalarlar ,yerini mp3 ve mp4 formatlarında çalabılen sıstemlere bıraktı.ayak uydurmak zor.sorununuzu cozmussunuz ama sıze tavsıyem mevcut çalarınızın yerine aracınıza yakısacak yukarıda soyledıgım formatları destekleyen ve aynı zmaanda nagivasyon işlemini yapabılen ,ılavetende tv formatı olan ve fıyatı 1300 ıle 2300 ytl arasında degısen bır cıhaz takmanız.saygılar :D

Xetec
 

Ynt: Grand Cheerokee; Cd Çalmak ve Ayna Ayarı?

wma formatı mp3 formatına göre daha fazla yer tutmuyor mu? nedir boyut farkı dönüştürüldüğünde?
 

Ynt: Grand Cheerokee; Cd Çalmak ve Ayna Ayarı?

mp3 formatı wma ya gore kat kat sıkıstırılmıs formattır.gerçekten kaliteli muzık dınlemekten hoslanan kısıler mp3 formatında muzık dınlemezler.muzık mp3 te sıkıstırıldıgı ıcın parazıt fazla olur.tiz sesler yuksek volumlerde catlama yapar.bass sesler bır kac oktav dusuk olur.ama gunumuzdekı anfı ve hoparlor sıstemlerı bu tıp eksıklıklerı bertaraf etmeye calısırlar.pıyasada satlılan yabancı orjınal cd ıle turk cd arasında bıle ses farkı mevcuttur.
 




Ynt: Grand Cheerokee; Cd Çalmak ve Ayna Ayarı?

e o zaman "mp3 u cevirip cd calarda calıyorum" demek yanlış olmaz mı? normal audio dan farkı kalmamış, eger bir cd ye 150 tane parca sıgdırılamıyorsa :D
 

Ynt: Grand Cheerokee; Cd Çalmak ve Ayna Ayarı?

cd ler 5 katmandan olusur,mp 3 formatta yazılan cd ler veri katmanına digital sifrelendırme yoluyla sıkıstırılır.oysa audıo cd de bu katmana sıkıstırılmadan 70-80 dakıkalık sarkı yazdırılır.sonucta sıkısmıs ,bozulmus (mp3)bır sarkıyı audıo yaptıgınızda aynı parazıtı duyarsınız.ama bır audıo cd nın ıcınede 17-20 sarkı nın dısında sarkı sıgdıramassınız.
 


Ynt: Grand Cheerokee; Cd Çalmak ve Ayna Ayarı?

şu aynanın nasıl hafızaya alındığı sorusunuda ceaplarsanız sevinirim ... delirtti benibu ayna araca her bindiğimde yeniden ayarlıyorummm..
 




Ynt: Grand Cheerokee; Cd Çalmak ve Ayna Ayarı?

elektronık kayıt sıstemlerınde bır dugme bır kac durumda kullanılabılır.m veya p konumu varsa bı ıkı dugmeye ya tek tek ıkı sanıye basıp yada bazı durumlarda ıkı dugeyede aynı anda basmak gerekıyor..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,508
Mesajlar
1,519,021
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst