kahraman826' Alıntı:2000 model wj için varmı fiyat nedir? varsa tabii![]()
Merhabalar, 1993 ZJ 5,2 Limited GC için uyumlu mu? Evet ise fiyat nedir? Kredi kartıyla ödeyebilir miyiz? Teşekkürler...kasirga1' Alıntı:Grand cherokee ZJ ve cherokee XJ için ayarlı track bar kendi aracım için yaptık. ihtiyacı olan arkadaşlar varsa yardımcı olurum..
kulaksizcumhur' Alıntı:Merhabalar, 1993 ZJ 5,2 Limited GC için uyumlu mu? Evet ise fiyat nedir? Kredi kartıyla ödeyebilir miyiz? Teşekkürler...
Mustafa bey,aTa1' Alıntı:http://www.jksmfg.com/
orijinal USA maliyeti 450-500 tl yi geçmez, istediğiniz model ve yükseklikteki kitler için
bu işin piri bu firmadır bana göre
bilmeyenler için istediğiniz parça bilgisini bir başlık açarak tabiki verebilirsiniz ayrıca verdiğiniz bilgininde doğru olmasına özen gösteriniz bahsettiniz sitede track bar usa fiyatı 240$ dan başlamaktadır. hangi ürünün daha kaliteli olduğunu bilmeden de bu şekilde bir yazı hiç hoş değil...aTa1' Alıntı:fotoğraf yanlış oldu kabul de saçmalık bunun neresinde onu anlayamadım bilmeyenler için orjinal parça bilgisi verdim bu mu saçmalık??
Ben rahatım siz meraklanmayın.. yaptığınız şeyin yanlış olduğunu kabul etmediğinize göre, doğrudur sizinle anlaşamayız.aTa1' Alıntı:Hangi ürünün daha kaliteli ürün olup olmadığını BİLMEDİĞİM sonucuna nasıl vardınız onu da anlamadım ama anladığım bu konuda sizinle anlaşamayacağımız..Sizin tezgahınıza satışınıza taş koyma durumu yok rahat olun..alınganlığıda gerek yok..size hayırlı satışlar..
JKS markasını bilen bilir sizin bilmediğiniz o markayı kalitesiz sizin üretiminizi kaliteli yapmaz
konuyu uzatmanın anlamı yok
hayırlı işler