Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,048
Ynt: Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

5.2 ye göre daha nazik araçlarmış ,LPG kullanımında motor daha çok sorun çıkara biliyormuş, asfaltta 5.2 gibi salınım sahibi bir araçmış servisimin söylediği eğer arazi falan devam ediceksen abi arabanı değiştirme dediler birde limited versiyonunu al dediler aracın ama vergiler kasmıyo değil !!!!!!!!

Etiketler

WJ yi offroad yaparken görmek için daha 4-5 senesi daha gerektigini araştırmalarım sonucu ögrendim.aslında isoff dan yalçın bey bir tane yapmış onla görüşmedim ama yedek parça ve modifikasyon işlemleri ZJ ye göre daha pahalı ve ülkemize girişi yok gibi bişey..hem vergiside çok yüksek..bir süre bu projemi askıya almam lazım...hayırlısı.

Arkadaşlar 4,7 ve 5,2 kullanan biri olarak her iki araçta gerçekten mükemmel makinalar.Fakat 4,7 herşeyi ile yeni bir teknoloji olarak üretilmiş olup üstün olduğu tarafları vardır.Dış görünüş ve iç tasarım olarak 5,2 modele göre daha gösterişli , kaslı ve konforlu bir araçtır. Motor olarak daha sessiz bir araçtır.Bana göre 5,2 nin motor hırlamasını aratıyor.Güç olarak ise küçük bir fark olarak 4,7 daha güçlü.Vergi sorunu sebebiyle bu araçlar ancak 5 sene sonra gerçek yerlerinde olurlar.

ben 2.7 crd kullanıyorum 2005 model
aracımda cok fazla bi modifikasyon yapmadim.ama sanirim piyasada en cok tutulan modelleri 2.7
daha ust modelleri vergisinden dolayi daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.
hele su an piyasa tam olu durumda cok uygun araclar var.
aracimdan cok memnunum.arazide iyi lastiklerle sizi yari yolda birakmayacak bir arac.

ben kullanıyorum ve çok memnunum 5.2 ne yakar bilmem ama 4.7 550krş geçmiyor benzinde oldukça konforlu rahat bir araç güç sağ ayağının altında vergiside indirimli 4400 doğru ama değer inanın bana sadece kocaelindeyim dilinden anlayan yok saygılarımla

Hocam kocaelindeki ustalardan memnun olmadığını birkaç başlıkta daha belirtmişsin . İstanbulda bu araçlardan gerçekten iyi anlayan ustalar var . Bence uğraşacağını 100 km fazla yol yap için rahat etsin ...

Ki forumu araştırırsan kocaelinden arkadaşalr var ve istanbula gidiyorlar diye biliyorum ...

vakit bulursam gidicem tavsiye edebileceğin ustan varmı kardeş

Ben ankarada olduğumdan birşey söyleyemem . Ama forumda gezinirsen İstanbul civarındaki arkadaşların yazışmalarında konu baya konuşulmuştu . Konuyu gördüklerinde direk kendileride yardımcı olmaya çalışacaktır .

Bostancı sanayıde elım kıme carpsa jeep ustası :smiley: Bizim sıtede bunlarla alakalı baslıklar var Teknık kısmında galıba ???

arkadaşlar bende yaklaşık 1,5 aydır WJ kullanıyorum şehirler arası bence gayet az yakıyor 11&12 lt gibi ama şehir içine gelince işler biraz değişiyor performas durumuna göre 17&30 lt sonuçlarını ben gördüm lpg uygulanıyor araca bilmiyorum ne değişecek.... lpg li kullananlar varsa fikirleri nedir??? onun harici eski bir cj kullanıcısı olarak biraz şehirli buluyorum ama cj den rahat olduğu kesin selamlar..

bu arada stepmeye büyük olarak üretilmiş bir tank (73 lt ) bulduk kayseride lpg de en büyük işlere imza atmış olgun lpg aracıma uygulamayı yapıyor hüseyin ustamla bende tankın yerleştirilmesin kollar sıvadık bakalım iyi bir uygulama olacak gibi ,nasıl sonuç alacağız acaba???? slm

lpgdeki perfonmansını merak ediyorum eğer uygunsa bende düşünürüm bizimle paylaşırsan sevinirim kolay gelsin

Bende wj 2001 grand cherokee var ve sorunsuz kullanıyorum tabiki off road yapmayı hiç düşünmüyorum çünkü arabama kıyamıyorum
yakıtını ve senelik 4.422.00 liracık vergisini dert etmezseniz çok kullanışlı ideal arac...

bende de 2002 wj var arac tek kelimeyle harika ancakkk parçası ve herşeyden onemlısı anlayan bir usta lazım ayrıca lpg ye gelince öyle alel ade daha önceden wj tüp takmamıs bır lpg cıye gıdersenız aklınıza gelmıyecek dertler acılır basınıza benden soylemesı cunku ben bu durumu yasadım gordum!!!!!ınsan taktırdıgına taktıracagına bin pişman oluyor ayrıca aracın actığı masraflarda lpg de yapacağın senelık karı 5 dakıkada alıp götürüyor...bunun yanısıra simit tank olarak bende 93 lt lık sımıt tank var konyadan getırttım oldukca iş gördü yanlız biraz benzin deposuyla oynamak lazım onu da herhangı bır kaportacı halledıyor..ayrıca 88 lt lpg ılede 420 km falan yapıyor uzun yolda...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR