teşekkür ederim Serden bey. merhaba nasılsınız ?GezenGen' Alıntı:Eline sağlık gayet güzel görünüyorÖnde plaka olmaması sorun olur mu? Bir de öndeki farlar hava girişine mani olabilir mi?
GezenGen' Alıntı:Cevaplar için teşekkürlerSizlerin sayesinde sonunda ya ZJ ya WJ alacağım gibi duruyor ;D
Hemşerim olur tabiki neden olmasın telefon ile ara görüşelim..05322471926altunsu53' Alıntı:mahmut abi cok guzel olmuş maliyeti ne oldu tamponun aynısından ıstetme sansımız olurmu???
Teşekkür ederim..Zakof' Alıntı:Tampon gerçekten mükemmel olmuş. Plakayı nereye taktınız ?
Selamlar,
teşekkür ederim sağolasın..rüzgarınoğlu' Alıntı:çok güzel olmuş.emeğine sağlık..
kasirga1' Alıntı:Teşekkür ederim..
plakayı makaranın üst kısmına sislerin arasına taktım resmini bir ara yüklerim..
Zakof' Alıntı:Bahsettiğiniz yere plakayı takarsanız hararet probleminiz oluşabilir. Zaten sisler, vinç ve tamponun boynuzları hava akışını engelliyorlar gibi görünüyor.
Selamlar,
maroff' Alıntı:merhabalar!!!1993 5.2 v8 mpi araç için off road ekipmanı tedarik etmeye çalışıyorum önerileriniz nelerdir??öncelikle nerden başlamam gerek?
plaka hava sirkülasyonunu engellemiyor resimdeki araç benim değil ama montaj yeri aynı ayrıca makara üst kısımdan göründüğü için halat katlanmalarına karşı müdahale şansımızda var..Zakof' Alıntı:Bahsettiğiniz yere plakayı takarsanız hararet probleminiz oluşabilir. Zaten sisler, vinç ve tamponun boynuzları hava akışını engelliyorlar gibi görünüyor.
Selamlar,