Grand Cherokee ZJ Ön Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,447
Ynt: Grand Cherokee ZJ Ön Tampon

Eline sağlık gayet güzel görünüyor :smiley: Önde plaka olmaması sorun olur mu? Bir de öndeki farlar hava girişine mani olabilir mi?

Etiketler

GezenGen' Alıntı:
Eline sağlık gayet güzel görünüyor :smiley: Önde plaka olmaması sorun olur mu? Bir de öndeki farlar hava girişine mani olabilir mi?
teşekkür ederim Serden bey. merhaba nasılsınız ?
önde plaka olmaması kanunen sorun değil,ama plakayı takacağım o ayrı.. öndeki sis farlarının panjurla arasında mesafe var hava girişine mani olacağını sanmıyorum

Cevaplar için teşekkürler :smiley: Sizlerin sayesinde sonunda ya ZJ ya WJ alacağım gibi duruyor ;D

mahmut abi cok guzel olmuş maliyeti ne oldu tamponun aynısından ıstetme sansımız olurmu???

altunsu53' Alıntı:
mahmut abi cok guzel olmuş maliyeti ne oldu tamponun aynısından ıstetme sansımız olurmu???
Hemşerim olur tabiki neden olmasın telefon ile ara görüşelim..05322471926

Tampon gerçekten mükemmel olmuş. Plakayı nereye taktınız ?

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Tampon gerçekten mükemmel olmuş. Plakayı nereye taktınız ?

Selamlar,
Teşekkür ederim..
plakayı makaranın üst kısmına sislerin arasına taktım resmini bir ara yüklerim..

kasirga1' Alıntı:
Teşekkür ederim..
plakayı makaranın üst kısmına sislerin arasına taktım resmini bir ara yüklerim..

Bahsettiğiniz yere plakayı takarsanız hararet probleminiz oluşabilir. Zaten sisler, vinç ve tamponun boynuzları hava akışını engelliyorlar gibi görünüyor.

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Bahsettiğiniz yere plakayı takarsanız hararet probleminiz oluşabilir. Zaten sisler, vinç ve tamponun boynuzları hava akışını engelliyorlar gibi görünüyor.

Selamlar,

bende aynı fikirdeyim...uzun bir rampa tırmanışında her an hareret yükselecekmiş gibi geldi banada....

bu arada nerelerdesin baba yoksun ortalıkta...

merhabalar!!!1993 5.2 v8 mpi araç için off road ekipmanı tedarik etmeye çalışıyorum önerileriniz nelerdir??öncelikle nerden başlamam gerek?

maroff' Alıntı:
merhabalar!!!1993 5.2 v8 mpi araç için off road ekipmanı tedarik etmeye çalışıyorum önerileriniz nelerdir??öncelikle nerden başlamam gerek?

önce kendinizi tanıtın...
aracınızı nasıl kullanacaksınız...hangi ildesiniz...
bütçe ne
grubunuz varmı varsa araçlarını nasıl kullanıyorlar...
jeep bölümüne göz attınız mı?

Zakof' Alıntı:

Selamlar,
plaka hava sirkülasyonunu engellemiyor resimdeki araç benim değil ama montaj yeri aynı ayrıca makara üst kısımdan göründüğü için halat katlanmalarına karşı müdahale şansımızda var..
[attachment=1]

09012011324.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR