Merhaba dostlar. Burası kendimi tanıtmak için uygun forum kısmı değil. lakin herşeyi bir mesaj altına toplamak istedim. Adım barış . 36 yaşında ve bir medya şirketinde çalışıyorum. dizi ve sinema filmleri çekiyoruz.
Klasik meraklısı bir adamımdır.
İyi bir motosiklet binicisi ve tutkunuyumdur.
Motosiklete kısa bir süre ara verdim. bu boşluğu doldurmam gerekiyor yerimde duramıyorum
. 98 model bmw mi sattım ve uzun araştırmalar sonucunda 1.6 tekkapı otomatik bir grand Vitara almaya karar verdim. ufak tefek arazi gezileri yapmak niyetim. bu yüzden araştırmalarımda genelde yapılı olan yani az da olsa offroad donanımı olan araçlara bakıyorum . Lakin bir türlü araç bulamadım kendime. en son istanbul avrupa yakasında bir arkadaşın aracına niyetlendim ama benim telefonumdan 1 saat önce sattığını söyledi.
şimdi sizden ricam şu. ben günde ortalama 100 KM yol yapan biriyim. o yüzden yakıt ekonomisi benim için önemli. işe gidip gelirkende kullanıcam. bildiğiniz dosta gidecek temiz bir araç olursa paylaşımlarınızı bekliyorum.
Sahibinden.com'daki tüm ilanları hatim ettim bu arada
Hepinize en derin saygılarımı sunarım.
Barış ARIKAN.
Klasik meraklısı bir adamımdır.
Motosiklete kısa bir süre ara verdim. bu boşluğu doldurmam gerekiyor yerimde duramıyorum
şimdi sizden ricam şu. ben günde ortalama 100 KM yol yapan biriyim. o yüzden yakıt ekonomisi benim için önemli. işe gidip gelirkende kullanıcam. bildiğiniz dosta gidecek temiz bir araç olursa paylaşımlarınızı bekliyorum.
Sahibinden.com'daki tüm ilanları hatim ettim bu arada
Hepinize en derin saygılarımı sunarım.
Barış ARIKAN.