Grand Vitara 2.5 V6 OFFROAD DONANIMLI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mikato Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,553

mikato

SUZUKİCİ
Özenle hazırladığımız aracımı yeni projelerim nedeni ile satılığa çıkarıyorum .

Aracın orjınal özellikleri : 1999 model - Manuel - Km. 130.000 - Sunroff falan ful bir araçtır.

Araçta olan exstra özellikler şunlardır .
4xfourart extreme kit süspansiyon-yükseltme kiti .
4 Adet 265x70xR15 Goodyear Wrangler AT/R Lastik 1 adet federal Stepne lastiği . ( Şuan Üzerinde Takılı )
4 Adet Jaws 7X15 5X139,7 ET-5 Jant
4 Adet 31x10.5xR15 Silverstone Extrem Çamur Lastikleride yanında verilecektir .
%100 Arka Diferansiyel Kilidi .
Midland Telsiz ve Anteni - Portbagaj - Tavanda 4 Ön Tampondada 4 olmak üzere 8 adet sis farı vardır .
CDMp3 Çalar vardır ses sistemi gayet güzeldir .

Kazasız belasız sorunsuz ve tüm bakımları yapılmış bir araçtır. Aracın belli offroad aksesuarları yapılmıştır zaten orjınal olarak sınıfının full araçlarındandır .Satma konusunda pek aceleci olmadığım için istediğim fiyatı veren kişiye vereceğim .Boş kişilikler değilde Ciddi olan kişilikler(alıcılar) ararsa sevinirim . :smiley:
((( FİYAT : 29.500))) Muammer Pınar 0535 500 09 82 Numaralı telefondan ulaşabilirsiniz .

Saygılar .

DSC_0174.JPG

DSC_0175.JPG

DSC_0176.JPG

Etiketler

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 OFFROAD DONANIMLI

Yeni projem için acil satmam gerekiyor Güncell .

alanada satanada hayırlı olsun yenı proje nedır sasırdım sadece daha yenı topamaya baslamıstın

İyi niyetler için teşekkür ederim . Satmamdaki sebep, yani yeni projem, 5.2 . Bu 5.2 ye takmış durumdayım alırsam türkiyede sayılı 5.2 lerden birini yapmayı düşünüyorum . Ama bundanda çok memnunum yaza kadar satılmazsa geri kalan bütün donanımlarını en ince detayına kadar yapıcam ve ondan sonrada 1 - 2 sene kullanırım hayattada satmam . :smiley:
Bu arada aracımın geri kalan donanımlarını yavaş yavaş şimdiden yapıyorum. örneğin pazartesi snorkeli takılacak . ;)

Önce bir maşallah diyeyim.Aracınız gerçekten çok hoş duruyor.Jeep 5.2 elbette iyi bir seçenek ama araç vergileri konusunda hükümetin geleceğe dönük düşünceleri büyük motorlu araç sahiplerine araçları eski model de olsa ciddi mali külfetler getirecek gibi gözüküyor.Seçiminiz size hayırlısı olsun diyorum.

O konularda çok haklısınız ama yapcak bişey yok basamak basamak büyümek lazım . Fakat bunuda çok seviyorum zaten hazirana kadar bekliyorum satılmassa buna daha önce kimsenin yapmadığı bir dış modifikasyon düşünüyorum. Bakalım herşey kısmet . :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR