Grand Vitara II Hakkında Fikirleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan usas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,239
Ynt: Grand Vitara Yeni Kasa Kullanıcılarandan Fikir Alabilir miyim?

VARHUB' Alıntı:
Dursun Ustam;
arabayı elimden geldiğince tanımaya çalışıyorum, zarar vermeden sınırlarını görmeye çalışıyorum. Bu noktada gezenbilir.com'un çok büyük yardımları var. Sizlerin çok büyük yardımları var. Her fırsatta sizin yazılarınızı okuyup birşeyler kapmaya çalışıyorum. Her fırsatta gezilere katılıp deneyim elde etmeye çalışıyorum. Bundan büyükte keyif alıyorum. Yaş kırka dayanmasına rağmen yamaç paraşütü, motorsiklet ve dalış yaptım. Birde bu off-road'u denemek istedim. :D
Dediğiniz gibi adrenalin bir bağımlılık yapıyor ;D

Bu arada Dursun Usta, Ankara'da değilsiniz değil mi? ??? ;D

İstanbuldayım fakat gezenbilir sayesinde yurdun her yerinde dostlarımız var hepimiz aynı yolun sevdalısıyız bir birimize fikirlerimizle bilgimizle yardımcı olmak paylaşmak bizleri off road yapmak kadar mutlu ediyor

Etiketler

Ustam o zaman ileride Ankara'daki tanıdıklarınızı öğrenmek için sizi rahatsız edersem kusuruma bakmayın. ;D

Bu arada Yavuz hocam, Ufuk abi, büyüksünüz ya. Sizin yanınızda üç tekerli bisikletle gezen çocuğuz biz ya ;) ;D Öfbeee ver gazı bir sonraki geziye ;D ;D;D

VARHUB' Alıntı:
Ustam o zaman ileride Ankara'daki tanıdıklarınızı öğrenmek için sizi rahatsız edersem kusuruma bakmayın. ;D

Bu arada Yavuz hocam, Ufuk abi, büyüksünüz ya. Sizin yanınızda üç tekerli bisikletle gezen çocuğuz biz ya ;) ;D Öfbeee ver gazı bir sonraki geziye ;D ;D;D

:D :D :D :D

Bi sonraki biraz sert olacak :smiley: Kanyonun baska bir yerinden girip baska bir yerden cikicaz Geri donmek yok :smiley: :smiley:

VARHUB' Alıntı:

ahahahahah Hocam valla biz büyük değiliz araçlar büyük onlara güvenip dolaşıyorduk ki , seni görünce gerek yokmuş fazla büyüğüne, Sen sudan çıkarken gelen alkış sesleri bana ait , ayakta alkışladık, valla işin doğrusu, senin yaptığını ben yapamazdım. ;D

Sağol alkışlar için Yavuz hocam, çok teşekkür ederim. Ama sen ne dersen de, sizlerin pilotaj yeteneği ve deneyimi olmadan o arabalar yerinden oynamaz, konvoy gitmez. :smiley: Bana gelince, benimkisi deli cesaretiydi ;D :D Sizler gibi ustalara sırtımızı dayayınca, eh bizim Suzuki'de yüzmeyi öğrendi ;D

Tamam, tamam Ufuk abi, sen istemezsen gelmem :-[ :'( ;D

VARHUB' Alıntı:
Tamam, tamam Ufuk abi, sen istemezsen gelmem :-[ :'( ;D

Yok yahu ne alaksi var Niye gelmiyceksmisin

Etaplar zorlasacak ki tadi olsun :smiley:

Daha dur agac kopru yapip uzerinden gecicez :smiley: :smiley:

Land sayfasina kayalik fotolari attim Oralara gidicez kaya muhabbeti yapicaz Senin suzi orda da super is yapar Haberin ola :smiley:

Ben grand vitarayi bizzat test ettim

discovery-V8' Alıntı:
Buna yorum yapmamayım , ben Arkadaşımızın burayı deneyebileceğini hiç düşünmemiştim , geçişide en sonunda gördüm, ama kullandığın araç arazi aracı sınıfındaysa deneyip sınırlarını görmek gerek ki bizler artık suzukinin sınırlarını tahmin edebiliyoruz, lastikleri kayboluncaya kadar suda rahatça ilerleyebiliyor, hemde o geçidin çıkışı yok aynı yolu tekrar geri geçti.
Yavuz abii yusufcuk tepesinde çekilen fotoğrafa çok güldüm
g.vitara karşısında da böyle bir fotoğraf yakalarsak bu iş tamam
g.vitara kendini ispatlar

Tamam Ufuk abi, öyleyse gelirim. ;D

Bu arada lastikleri değiştirdim ve BF Goodrich AT aldım. Herhalde arazide, özellikle kayalık ortamda daha etkili olur değil mi? ???

xvalaa' Alıntı:
Yavuz abii yusufcuk tepesinde çekilen fotoğrafa çok güldüm
g.vitara karşısında da böyle bir fotoğraf yakalarsak bu iş tamam
g.vitara kendini ispatlar

Ali , Hiç sorma onurla kerimin diline düştük ;D ;D

Sen neden gelmedin geziye?

discovery-V8' Alıntı:
Ali , Hiç sorma onurla kerimin diline düştük ;D ;D

Sen neden gelmedin geziye?
bu aralar hiç fırsat olmadı ama ilk yapılacak olan geziye katılmayı düşünüyorum.
bu arada yeni lastiklerin çok havalı olmuş ;D

VARHUB' Alıntı:

Bu arada lastikleri değiştirdim ve BF Goodrich AT aldım. Herhalde arazide, özellikle kayalık ortamda daha etkili olur değil mi? ???

Oburunden bin kat iyidir :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Suzukiden bir hafta önce biz orayı test ettik, her bir kaynın yerini dahi ezebere biliyorduk, Suda balıkçı çizmeli arkadaşımız var yinede tekrar geçip kontrol etti , arkasınden ben denedim her iki yöne . Videoyu çeken arkadaşımız suyun içinde.
yavuz bey
sizin orada olmanız tabiki cesaret kaynağı olmuş
bu arada sizin canavarıda görme zevkine eriştim,V8 in sesi bilgisayarın ekran hoparlörlerinden bile etkileyici geliyor
dizel tork olarak iyide,bu ses ,adeta kükreme gibi,güçe hükmettiğinizi yaşatıyor
selamlar

Benim aracım 1.9DDIS ,yakıt göstergesiyle ilgili soruyla alakalı ;
1.pozisyonda ortalama tüketimini lt/km olarak gösterir.
2.de anlık tüketim
3.de ise -.-- yani NIL,boş(gözünüz birşey görmek istemiyorsa) ,motorlar farklı old için kompresyon vs ile ilgili mukayese yapamıyorum,yardımcı olacağım başka konu olursa memnuniyetle....

VARHUB' Alıntı:

hadi hayırlısı Murat hocam lastiklerle başladın sularda derinleşmeye başlar mevsimle birlikte şinorkel azcıkında yükseltme falan derken sonra AT kurtarmıycak birtakımda Mt şöyle 31inc lik memleket modifiyeli garan vitara görsün degilmi ;D ;D ;D

unc' Alıntı:
yavuz bey
sizin orada olmanız tabiki cesaret kaynağı olmuş
bu arada sizin canavarıda görme zevkine eriştim,V8 in sesi bilgisayarın ekran hoparlörlerinden bile etkileyici geliyor
dizel tork olarak iyide,bu ses ,adeta kükreme gibi,güçe hükmettiğinizi yaşatıyor
selamlar

Benden daha cesaret verici araçlarda vardı orada, ben takılınca benide onlar çıkardı ;D ;D v8 torkuda dizelleri aratmaz, 300-350 nm civarında.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Benden daha cesaret verici araçlarda vardı orada, ben takılınca benide onlar çıkardı ;D ;D v8 torkuda dizelleri aratmaz, 300-350 nm civarında.

Selamlar
onları seçemedim,saygıda kusur etmek istemem tabiki
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR