reis28' Alıntı:standart ve su gecişi için hazırlıgı olmayan bir aracla bu suya girmek bence acemi cesareti o sudan gecmenin faturası cok agır ola bilirdi araca verecegi zarar yönünden
reis28' Alıntı:evt yavuz hocam eskiden bu tarz denemeler esnasında bir kac kez canımız citti şekilde yanınca tamamen duygusual şekilde artık dereyi görünce önce pacaları sıvıyoruz ondan sonra aracları suya salıyoruz yogurdu üfleyerek yeme modu ;D ;D ;D
unc' Alıntı:üstadlar
bende aracımı sokmam,bakmadan
verilen offroad eğitimlerinde önce kendiniz suya girip derinlik ve suyun içi hakkında etüd yapmanız gerekir deniyor,yada geçen bazı araçları izlemek fikir verebilir belki
atalarımız dibini görmediğin suya girme dememiş mi, gözü karalıkla epeyce bir milyar riske atılıyor yoksa
afagan' Alıntı:ikitelli de sel gelmeden 10 dk öncesinde, tır garajının ordaki ( o ana dek birikmiş) su göletinden (su yer yer ayna hizasında idi)çıkıp kendini karaya atabilen tek araç da g. vitara olmuştur ve hadiseden sadece ön plakasını feda ederek kendisini kurtarabilmiştir, şu anda penceremin altında yorgunluk atmaktadır kendisi.
reis28' Alıntı:Yavuz hocam diskonunda maşallahı var su tanpon izasına bile gelmiyor tabi sizi gören arkadaşlar gaza geliyor peşinizden cumburt suya dalıyorlar ;D ;D ;D ;D
VARHUB' Alıntı:Ya evet o deli benim ;D Aslında girmeyecektim, fakat hem parkur biliniyordu, hem suda yolu tarif eden bir arkadaş vardı hemde eğer suda kalırsam beni çekecek birçok Arkadaş vardı.Tamamen tercih meselesi, bende girmeyi tercih ettim. ;D Eski kasaları bilmiyorum ama yeni kasalarda hava girişi oldukça yüksekte. Bende daha evvel verilen tavsiyeler doğrultusunda yavaş gidip, önümde dalga yaratmadan geçmeye çalıştım. Bunda da başarılı olduğımı düşümüyorum. Yeni kasa Suzuki beni üzmedi, ama tabi modifikasyonları yapmadan şansı fazla zorlamak lazım galba ;D
Bu arada Yavuz hocam o videoyu görmemiştim, teşekürler![]()