Merhaba arkadaşlar sitede baktım bulduklarımın çogu guncel verıler dgldı o yuzden bı onu açtım grand vitara 2.0 (5 kapı modeli) lpg veya benzin ş.içi ş.dışı yakıt tuketımı hakkında bılıgı verırmısınız?
ben 2005 3 kapı 1600 cc araç kullanıyorum. Benzinle otobanda 8.3 L. altına inemedim ama eminim sakin sürüşle daha iyi değerler elde edilebilir. LPG ile şehiriçi şehirlerarası benim sürüşümle neredeyse sabit 11 ile 11.5 lt arası.
2005 model 2.0 5 kapı kullanıyorum full yapılı bir araç ön arka vinç tampon sepet kilit yükseltme alt koruma yan koruma ayna mahruti vs herşey var ağır bir araç ş dışı soğuklardan önce 15 lt lpg ş içi 17 litre idi ama şuan ş içi 17 yakıyor istanbul trafiğinde günde 2 kez köprü geçişi var
2004 5k otomatik.. şehir: Ankara.. kullanım: sakin.. hava durumu: çoğunlukla eksi dereceler.. 306 km. si ş.arası, 1039 km. si ş.içi toplam 1345 kilometrenin ortalaması 15,49 lt/100km (Bujiler tüm filtreler yeni değişti.. soğuklar da geçerse tüketim değerleri umarım biraz düşer.. bu haliyle benim araç sanki biraz fazla yakıyor
öncelikle başlığın manuel vitesler için olduğunu mesajdan sonra farkettim.. Yaşar bey tüketim değerlerimin yüksek oluşunu lpg kitinin yeni takılmış olmasına, aşırı soğuklara ve otomatik vitese yorumladım.. (ayrıca filtreler ve buji de etkileyebilir) acaba ş.içi 100 km. de kaç lt. tüketim normaldir.. forumdan edindiğim izlenim (okuduklarım) manuel 2.0 5k için (normal havalarda) 12lt. civarı/ 100km.. otomatik farkını %15-20 kabul edersek sanırım 14 lt/100km olması gerektiği yönünde.. bu akıl yürütmem doğru mudur.. görüşleriniz önemli.. sağolunuz..
eylül başında 1.6 1996 suzuki X90 a lpg taktırdım onda tüketim 9-10 litre arası idi, kaza yaptım aynı kiti söküp biraz daha ağır olan 1.6 grand vitaraya taktım biraz daha fazla ama stabil yakıyor. kış bitince daha az yakar dedi servis. gerçi ben iki kez gaz ayarını azalttırdım gazda ya da benzinde olduğunu ayırt edemiyorum hala.
Konuyu açtım okudum kaç ay geçti hala ist.dan kullanıcı kımse yazmamış
benım bu aracı araştırmamdakı neden ben şehıriçi her gun iş ev artı geziler ve uzun yol da kullanıcam ama korktugum yanı sadece yakıtı benı çok uzermı ondan korkuyorum 1.6 jlx bakıyorum ama g.v. kasa olarak çok cezbedıyor ve daha geniş bide hdı var onlarda yakıt olarak tmm guzel ama jlx kasa oldugu için vede fiyat olarak çok ucuk fiyatlar istiyorlar
ben çok sakınde kullanmıyorum aracı oda etkıleyecek gıbı bu yuzden kararsızlık içindeyım saolsun forumdan bı kaç kışi yardımcı oldu 3 4 aylık zevkımı alamk için arkadaşın jımyde kullandım ama hastalık dahada derıne işledi
14 yaşında araç
mutlaka yetkili serviste ekspertiz yaptırıp alın (en son 150 liraydı)
2005 model 3 kapılısını 22 750 ye aldım yaklaşık 9 ay önce. fiyat biraz yüksek geldi bana. o paraya daha yüksek model alabilirsiniz.
14 yaşında araç
mutlaka yetkili serviste ekspertiz yaptırıp alın (en son 150 liraydı)
2005 model 3 kapılısını 22 750 ye aldım yaklaşık 9 ay önce. fiyat biraz yüksek geldi bana. o paraya daha yüksek model alabilirsiniz.
öncelıkle ilgin alakan için çok teşşekur ederım saol.
yetkılı servıse göstermek allahın emrı
bu kasa yanı gv bu fıyata bulamıyorum yada bu aralar yok aslında yakıtı bnı urkutuyor ama şeytan gıdıklıyor
öncelıkle ilgin alakan için çok teşşekur ederım saol.
yetkılı servıse göstermekv allahın emrı
bu kasa yanı gv bu fıyata bulamıyorum yada bu aralar yok aslında yakıtı bnı urkutuyor ama şeytan gıdıklıyor
hocam araç 2000 motor yakıt mevzuunu düşünün ayrıca vergisini de düşünün. bu aralar suzuki kıtlığı sorunu kronikleşti ama biraz sabredin bence. ben sanırım 3 ayda bir sürü arabaya expertiz yaptırdıktan sonra bulabilmiştim.
hocam araç 2000 motor yakıt mevzuunu düşünün ayrıca vergisini de düşünün. bu aralar suzuki kıtlığı sorunu kronikleşti ama biraz sabredin bence. ben sanırım 3 ayda bir sürü arabaya expertiz yaptırdıktan sonra bulabilmiştim.