Grand Wagoneer ile Grand Cherokee Arasındaki Farklar..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpaslanepli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,518

Etiketler
Ynt: Grand Wagoneer ile Grand Cherokee Arasındaki Farklar..

bu arada diğer kısa bölümün çevirisi;

"For 1993 alone, Jeep carried over the Grand Wagoneer name for a special luxury version of the Grand Cherokee with the 5.2 L V8, this marked the last appearance for the Grand Wagoneer in the Jeep lineup. Having all the features of the Limited, it featured a simulated wood grain body cladding, along with special Grand Wagoneer badging, and a unique leather interior. This Jeep was the most costly of the line up, and was produced in limited numbers."

"Yalnızca 1993 senesine mahsus olmak üzere, Jeep 5.2 L V8 motorlu Grand Cherokee'nin özel lüks versiyonu olarak Grand Wagoneer'ı çıkardı, ancak bu model, Jeep modelleri arasında Grand Wagoneer'ı son görüşümüz oldu. Limited versiyonun tüm özelliklerine sahip olan bu araçta ahşap görünümlü yan kısım, özel Grand Wagoneer yazısı ve eşsiz deri kaplamalar vardı. Bu Jeep, modeller arasında maliyeti en yüksek olanıydı ve yalnızca sınırlı sayıda üretildi."

alpaslanepli' Alıntı:
Çeviri için teşekkürler..
Vay be iç hacmi daha küçük denmiş ama ben böyle bir farklılık hissetmedim. Şimdi gideyim bir daha bakayım..

Ses izalasyonunda bir fark hissettinmi?

Abi araç biraz bakımsız olduğu için bana daha sessiz gelmedi açıkcası. Ama yaylanması çok farklı geldi. Ya benim diğeri çok takur tukur. Yada bunda farklı bir amortisör sistemi var. Çok yumuşak. Fazla şehirli :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Abi araç biraz bakımsız olduğu için bana daha sessiz gelmedi açıkcası. Ama yaylanması çok farklı geldi. Ya benim diğeri çok takur tukur. Yada bunda farklı bir amortisör sistemi var. Çok yumuşak. Fazla şehirli :smiley:
Nerden biliyosun belkide dakar tarzidir :smiley: gazla git

alpaslan bey,

daha küçük dediği, grand wagoneer'ın önceki modellerine göre daha küçük denmiş sanırım. örneğin şu wagoneer'a göre:

http://1.bp.blogspot.com/_T4zvz6dG2CE/Ri5DgMz0gkI/AAAAAAAAABw/wrRrFZufiGU/s400/jeep_grand_wagoneer.01.jpg

Olduğunu düşündüğüm yada umud ettiğim teknik farklılıkların galiba olmadığına karar verdim ama.
Çünkü orjinal kitapçığı çıktı arabadan. Ve başlığı ''1993 grand cherokee ve grand wagoneer''
Yani farklılıklar olsa makyaj dışında kitapçığı farklı olurdu. Ortak kullanım kitapçığı yaptıklarına göre teknik farklılıklar yok demektir.

black' Alıntı:
alpaslan bey,

daha küçük dediği, grand wagoneer'ın önceki modellerine göre daha küçük denmiş sanırım. örneğin şu wagoneer'a göre:

http://1.bp.blogspot.com/_T4zvz6dG2CE/Ri5DgMz0gkI/AAAAAAAAABw/wrRrFZufiGU/s400/jeep_grand_wagoneer.01.jpg

Kesinlikle öyle. Çünkü bir daha baktım birebir ZJ kasa neticede. Neden böyle bir şey yapsınlar ki diye düşündüm. Koca bir farklı kasanın imalat maliyetlerini düşününce daha belirgin farklılıklar olurdu. Aynı kasayı makyajlamışlar işte..

Alpaslan hayırlı , uğurlu olsun ....

Kou açıklığa kavuşmuş :smiley: Yalnız söylemeden geçemiycem , önceki kasa wagoneere hastayım . Muazzam bir araç , ön arka döküm dana 44 vs ... İlerde alıp toplaak istediğim bir araç

ssbman' Alıntı:
Alpaslan hayırlı , uğurlu olsun ....

Kou açıklığa kavuşmuş :smiley: Yalnız söylemeden geçemiycem , önceki kasa wagoneere hastayım . Muazzam bir araç , ön arka döküm dana 44 vs ... İlerde alıp toplaak istediğim bir araç

Ah be abi imkan olacak toplanacak o kadar çok JEEP varki. Bende eski minibüs tip wagoneer'lere bayılıyorum. Tam proje arabasıda işte.. İşte!.. :smiley:
Şunlardan vergi almasalar denk geldikçe alır toplarım zamanlada ama gel görki bu vergi işi bozuyor.

Oooo Serkan beyler cıstak cıstak hoş geldiniz. Burda en sevdiğin, canın ciğerin, elinden gelse canını vereceğin, biricik kardeşin, tek dostun, yaşama sevincin, siteye girmeni sağlayan yegane sebep olan BEN! konu açıyorum sen üç sayfa geçtikten sonra katılıyorsun. Küstüm şimdi taze taze paketlettiğim kestaneli çikolatalarla tam sana doğru yola çıkmak üzereydim yolumu değiştirip maslağa gidiyorum ben Ünal ustanın yanına. Hadi eyvallah! ;D ;D

Alpaslan aracını güle güle kullan. Sadece bir yıl ve sınırlı sayıda üretilmesi, onu özel yapmaya yeter...

black' Alıntı:
alpaslan bey, daha küçük dediği, grand wagoneer'ın önceki modellerine göre daha küçük denmiş sanırım. örneğin şu wagoneer'a göre:

Doğru söz. AMC (American Motor Comp.) 1991'de Chrysler tarafından satın alınınca, senin aracı üretmeyi denedi.

Wagoneer'in aslı bu: 1976 Grand Wagoneer.

Ahşap desenli kaplama ve çıtaları, ofiste aracın toplanmasını bekliyor...

Wagoneer1.jpg

Wagoneer2.jpg

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9980

birincisi üyelik tarihlerimize bir bak istersen..:smiley: ikincisi insan bi özel msj atar açtığı konuyu..diğer söylediklerin tamam doğrudur.. 8)

MK51' Alıntı:
Alpaslan aracını güle güle kullan. Sadece bir yıl ve sınırlı sayıda üretilmesi, onu özel yapmaya yeter...

Doğru söz. AMC (American Motor Comp.) 1991'de Chrysler tarafından satın alınınca, senin aracı üretmeyi denedi.

Wagoneer'in aslı bu: 1976 Grand Wagoneer.

Ahşap desenli kaplama ve çıtaları, ofiste aracın toplanmasını bekliyor...

Wagoneer1.jpg

Wagoneer2.jpg

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9980

Çok teşekkür ederim Mustafa bey bende size özelden ulaşacaktım, duyunca wagoneer'den anladığınızı. :smiley:

Ben acaba teknik donanımla ilgili bir farklılık varmıdır diye merak etmiştim. Makyaj dışında yokmuş anladığım kadarıyla. Sizin GERÇEK Wagoneer'de tam proje arabası bu arada görmeyi ve incelemeyi çok isterim.
Saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR