Grand Wagoneer ile Grand Cherokee Arasındaki Farklar..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpaslanepli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,563

Etiketler
Ynt: Grand Wagoneer ile Grand Cherokee Arasındaki Farklar..

Mustafa abi güzelmiş gerçekten araç, iyi günlerde kullan.

serkann' Alıntı:
mustafa abi gerçekten çok güzel..ideal bir aile arabası ve çok nostaljik duruyor...

Serkan bunlarda hafızalı aynada yok bilginize ;D ;D

Yanlış anlaşılmasın; "Wagoneer'in aslı bu" derken şaka yapıyorum Alpaslan, bence önemli olanı "Jeep" olması... ;)

Benim aracı 3 senedir doğru dürüst kullanmadığım için ben de unuttum, şu sıralar Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışıyorum. :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Bu arada orjinal kitapcığı var. Hazine buldum.. Hazine buldum!!! :smiley::smiley::smiley:
Sat bana, veya renkli fotokopisini dat bana:smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Abi araç biraz bakımsız olduğu için bana daha sessiz gelmedi açıkcası. Ama yaylanması çok farklı geldi. Ya benim diğeri çok takur tukur. Yada bunda farklı bir amortisör sistemi var. Çok yumuşak. Fazla şehirli :smiley:
Gazlı amortisör yok bunda.. ;) Sadece yağlı amortisör var. Geri tepme olmadığı için yumuşak ;)

Zj' lerimize Mopar yerine, Monroe Adventure yerine, Monreo Sensa-Trac takalım, süper konforlu olur, benden söylemesi.... ;) Asfalt ta yol tutuş azalır, ama bi yere kadar.... Sensa-Trac' ın bi artikilasyon aralığında ayrı bi yoğunluk var... Tam orada güvenlik sağlıyor, hissettirmeden.... ;)

Bide 93 ZJ Grand Wagoneer' da önceki Wagoneer' da kullanılan, demir döküm, kırılmaz diye bilinen, ünlü, efsane Dana44 arka defransiyel vardır, artı kilitlidir.... Bazı 93 Grand Wagoneer' ların öndeki dana 30' larındada kilit vardır...
Bende de, Alpaslan' da da kilit var, ama dana 35' te... Ishak usta şanslı..... :eek: Kıskandım Dana 44' ünü.... :'( Hayırlı olsun ustam... ;)

Ayşegül Tecimer avcunu yalasın ;D

96' dan sonra çıkan Zj' lerdede dana 44 var, ama bi kısmı aliminyum, ısınınca tepki veriyor, ıstavroz kutusu oynuyor(muş) yerinden az bişey...... :-X hissettirmeden ;)

MK51' Alıntı:
Yanlış anlaşılmasın; "Wagoneer'in aslı bu" derken şaka yapıyorum Alpaslan, bence önemli olanı "Jeep" olması... ;)

Benim aracı 3 senedir doğru dürüst kullanmadığım için ben de unuttum, şu sıralar Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışıyorum. :smiley:

Üstadım mümkünse bu keşfedişinizin kıyısından köşesinden içinde olalım. :smiley:
Ben nedense böyle araçları görünce hisleniyorum. Kendimi adapte etsem resme baka baka gözümden yaş getirtirim :smiley: O derece.
Tesellim bu aracın sizin gibi işi bilen birinin ellerinde olmasıdır.
Saygılarımla...

Bu araçlar bende hep nedense eski amerlikan filmlerindeki çiftlikte yaşanılan mutlu huzurlu ortamları hatırlatıyor.Çok kıymetli araçlar bence...

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Bu araçlar bende hep nedense eski amerlikan filmlerindeki çiftlikte yaşanılan mutlu huzurlu ortamları hatırlatıyor.Çok kıymetli araçlar bence...

İşte akla huzur geldiğindenmidir. Eskiye özlemdenmidir bilemem hüzünleniyorum ben. İçim burkuluyor. Saçma bir hâl alıyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR