Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...
<div class="bbWrapper">Arkadaşlar,<br />
Bu gecelik de benden bu kadar,<br />
Allah herkese rahatlık ve iyilik-güzellik versin.<br />
İyi geceler...</div>
<div class="bbWrapper">Arkadaşlar,<br />
Gezen gezmeyen kampta takılan, karavanı olan olmayan herkes için sadece iyi şeyler dilerim. Benim nefretle işim yok. Kamp yaparken de bunu sonuçta sevgiyle yaptım. Ben bir sevgi insanıyım arkadaşlar. Sadece yüreğimdeki sevgi nedeniyle yollardayım. Bütün kampçılara ve karavancılara sevgilerimi sunuyorum...</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1708" data-quote="yugun" data-source="post: 1549886"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1549886"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1549886">yugun' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Kurufasulye'nin yanına bir de pilav döktürdüm. Turşu da var... Tam menü oldu bugün...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Afiyet olsun hocam. <br />
Kurunun yanında acı biberde iyi gider. Küçük kırmızı saksı biberi.</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 50168" data-quote="ilker 72" data-source="post: 1549888"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1549888"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1549888">ilker 72' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Afiyet olsun hocam.<br />
Kurunun yanında acı biberde iyi gider. Küçük kırmızı saksı biberi.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Ben biberiye turşusundan yemeklerin içine katıyorum üç beş tane. Çok güzel oluyor...</div>
<div class="bbWrapper">Sitede kadının birisi karavana takmış kafayı. Niye bunu buraya koydun der durur. Gel de laf anlat... Bıktım bu karavanın derdinden artık...</div>