Selamlar,
Defender'in dikenleri bence..
1) cok gurultulu bir aractir, yolda giderken telefon kullanmaniz oldukca zordur.. ama masraf ile cozebilirsiniz (iyi izalasyon)
2) kisin dogru durust isitmaz, ama masraf ile cozebilirsiniz (corum kaloriferi)
3) araciniz size cok guven verdigi icin biraz hirpalayarak kullanirsiniz, ariza cikartir ama masraf ile cozersiniz (iyi bir tamir ekibi)
4) kesinlikle konfor icin yapilmamistir, ama masraf ile cozersiniz (elektirkli cam, merkezi kilit, koltuklar vs.)
5) duz dizel veya benzinli motorunuz var ise hizli hareket etmek istemez, yakitida sever, masrafla cozersiniz (motor degisimi)
6) Motor ve disli oranlari "hiza degil" , uzun omure gore hazirlanmistir, ama masraf ile cozersiniz (bkz madde 4 + disli oranlari)
nerden biliyorsun derseniz, ben bu masraflarin hepsini yaptim ve hakikaten kullanmadigim zaman ozledigim bir aracim var.. isin ilginci bu duygu Defender kullanicilari icin cok da yabanci bir duygu degil.. bilmiyorum, fikir verebildim mi.. ama bu bahsettigim butun masraflari yapsaniz bile, eger araca "kalben" bagli degilseniz, yine de dunyanin en dikenli aracidir.. gene de dikkatinizi cekerim, sadece dikenlerden bahsttim isteginiz uzerine..iyi gunler dilerim, reha