KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bir mesaja cevap verdiğinizde, mesajınızı yazdığınız pencerenin altında "Eklenti" başlıklı bir alan var. "Browse" düğmesine basarak fotoğraflarınızı teker teker ekleyebilirsiniz. "Daha çok eklenti" seçeneğini tıklayarak birden fazla resmi aynı anda yükleyebilirsiniz. En sondaki "Gönder" tuşu ile yazınızı ve resimleri foruma yollamış olacaksınız.
Merhabalar buraya nasıl fotoğraf bırakılacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim aracımın tüm fotoğrafları var (yapılmadan önce ve sonrası ) selamlar.
arkadaşlar işlerim nedeni ile dün ankaraya geldim ivedik hurdacılar sitesini dün gezme fırsatım oldu çok ilginçbi site yolu düşen tüm ark gezmenizi tavsiye ederim ..
öncelikle burda 200 den fazla hurda Defender 110 var gözlerime inanamadım araçların çoğu çok iyi durumda makinem yanımda deyildi resimlemek isterdim ama olmadı bu araçların parçasını bedava fiyatına burdan alabilirsiniz emin olun adamlar arabaları koyacak yer bulamamışlar askeriyenin tüm hurdaları burda tabiki bu araçlar hurda oldugu için toplanamıyo herhalde yedek parça olarak çok iyi bi yer burası uçaksavar rampası bile var burda
- dosya tipleri jpeg veya jpg olmalı. GIF, BMP veya TIF gibi fotoları önce JPG'e çevirmeniz gerekecek.
- bir de dosya boyutları en fazla 300KB olabilir. yüklemeye başlamadan önce fotoların boyutlarını kontrol edip gerekirse küçültmeniz gerekecek.
Servet arkadaşım, tüm yapmış olduğun işlemleri anlatan bir yazı hazırla ve resimleri ile beraber yakında açacağımız ''GARAJ'' adlı bölümde kendi topiğine koyarsın
Uğur arkadaşım yapım aşamasındaki tüm resimlerim mevcut olup bazı modifiyeleri kendim tasarladım arka koltuğun geri alınması gibi v.b.çünkü defenderlerde arka koltuk arası çok dar olması sebebi ile oturan arkadaşlar rahat etmiyor.