Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mürsel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,515
Servet Bey,

Bir mesaja cevap verdiğinizde, mesajınızı yazdığınız pencerenin altında "Eklenti" başlıklı bir alan var. "Browse" düğmesine basarak fotoğraflarınızı teker teker ekleyebilirsiniz. "Daha çok eklenti" seçeneğini tıklayarak birden fazla resmi aynı anda yükleyebilirsiniz. En sondaki "Gönder" tuşu ile yazınızı ve resimleri foruma yollamış olacaksınız.

Aracınızın fotolarını bekliyoruz. Teşekkürler.

Etiketler
servetinsel' Alıntı:
Merhabalar buraya nasıl fotoğraf bırakılacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim aracımın tüm fotoğrafları var (yapılmadan önce ve sonrası ) selamlar.

aşağıdaki linktende faydalanabilirsiniz.

selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,1020.0.html

arkadaşlar işlerim nedeni ile dün ankaraya geldim ivedik hurdacılar sitesini dün gezme fırsatım oldu çok ilginçbi site yolu düşen tüm ark gezmenizi tavsiye ederim ..
öncelikle burda 200 den fazla hurda Defender 110 var gözlerime inanamadım araçların çoğu çok iyi durumda makinem yanımda deyildi resimlemek isterdim ama olmadı bu araçların parçasını bedava fiyatına burdan alabilirsiniz emin olun adamlar arabaları koyacak yer bulamamışlar askeriyenin tüm hurdaları burda tabiki bu araçlar hurda oldugu için toplanamıyo herhalde yedek parça olarak çok iyi bi yer burası uçaksavar rampası bile var burda

Servet Bey;

eklenecek fotolar için 2 kıstas var.

- dosya tipleri jpeg veya jpg olmalı. GIF, BMP veya TIF gibi fotoları önce JPG'e çevirmeniz gerekecek.
- bir de dosya boyutları en fazla 300KB olabilir. yüklemeye başlamadan önce fotoların boyutlarını kontrol edip gerekirse küçültmeniz gerekecek.

kolay gelsin. iyi günler.

selamlar ,defender resimlerim yapılmadan öncesi ve sonrası.

Resimlerim 037 (Small).jpg

Resimlerim 040 (Small).jpg

Resimlerim 087 (Small).jpg

Resimlerim 088 (Small).jpg

Resimlerim 090 (Small).jpg

çok teşekkür ederim böyle bir araç yaptırmak isteyen arkadaşlarıma elimden gelen yardımı yaparım tlf: 0533 516 85 60

Servet arkadaşım, tüm yapmış olduğun işlemleri anlatan bir yazı hazırla ve resimleri ile beraber yakında açacağımız ''GARAJ'' adlı bölümde kendi topiğine koyarsın :smiley:

Uğur arkadaşım yapım aşamasındaki tüm resimlerim mevcut olup bazı modifiyeleri kendim tasarladım arka koltuğun geri alınması gibi v.b.çünkü defenderlerde arka koltuk arası çok dar olması sebebi ile oturan arkadaşlar rahat etmiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

SON KONULAR

Geri