NOT: sadece patara plajının ana girişi ücretlidir. karaçay yada kum tepesi gişe vb yoktur.
Karaçay - Kınıktan gidilen eşen çayıyla patara denizinin birleştiği yer
Kum Tepesi - bütün patara plajı ayağının altında. ama kum tepesinde jandarma sıkıntı çıkarabilir dediğim gibi ordan aşağıya yardırığ uygun bir yer bulunabilir.
Seyrek Çakıl - Kaş-Kalkan yolu arasında kalıyor. ister kaştan ister kalkandan 5 tl ücretle dolmuşla gidilebilir. otostop çekerseniz illa duran olur sadece bahtınız kaplıysa diye dolmuş ücretini yazdım
Akçagerme nin sol tarafı - akçagerme plajı turizm okulunun işlettiği ufak bir plaj. sol tarafında halk plajı var. eskiden zemini ince çakıllı çok iyiydi. ama doldurma olduğu için kayalar var şuan. O plajın hemen üstüne yola kamp atan gördüm. Orası işletmenin dahilinde değildir. Yola kenarı aşağısı hemen deniz. dediğim gibi kamp atan gördüm ama karışırlarmı bilmiyorum deneyin banada söyleyin
Camel Bar : Ücretsiz kampında kalınabilir. Patara plajının içinde değildir. Patara merkezdedir. Patara merkezdende plaj 3-4 km yürüme mesafesindedir. bi kaç broşür dağıtırsınız diğer kampçılarda yararlarnır.
İnce boğaz plajının arka tarafı : dediğim gibi burda mangal yaktım. kamp içinde uygun görünüyor. Karışan olur mu burayıda bilmiyorum. Kamp yapan görmedim ama kamp için uygun.
Hidayetin koyu : Ben yüzmeyi burda öğrendim akvaryum gibi bir plaj. ormanların arasından iniyosun plaja. lüks bir işletme deği orası. o yüzden makul ücrete kalınabilir.
Ama kaşa gelirseniz kafanız ağrımasın istiyosanız gidin abi kaş campingde kalın. kaş merkeze yakın. Pataraya gidin camel barın campinginde kalın yolun karşısı camel bar zaten. kum tepesine gidin günübirlik. karaçaya gidin. tatilinizi yapıp gelin. ama macera yoluda açık yani siz bilirsiniz ;