Gürbüz Eksoz - Şaşmaz, Ankara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,401

Alfonse

Zirve
Headers vs. gibi özel üretim her şeyi sıfırdan imal edilebiliyor...
Susturucu üretimi ve boru vs işleri için her türlü ekipman mevcut...
Traktörden, 4x4' den, Amerikan' dan, İngiliz' e kadar her aracın sistemleri...

Gürbüz Oto Eksoz Servisi - Ali Usta
Oto Sanayi Sitesi, 2.cd., 29. sok., No:4, Şaşmaz / Ankara
Tel: 0 312 2780475

[attachment=1]

Etiketler
Ynt: Gürbüz Eksoz - Şaşmaz, Ankara

Ali abi,
93 yılından beri müşterinim...
Ustalığına, dürüstlüğüne, yaratıcılığına, çalışkanlığına hep güvendim...
Sana yıllardır bi çok müşteri ve arkadaşımı gönderdim. Hepsi esnaflığından çok memnun kaldı...

Bugünde beni Murat abime mahçup etmedin, çok teşekkür ederim...

Cuma günü tanışmak için Ali Usta'nın yanına gittim. Aracıma ( WJ 4.7) egzoz başı taktırdım.
Sağ olsun çok güzel bir işçilikle işlemi tamamladı. Sonrasında bana yardım edebileceği başka bir konu olup olmadığını sordu.
Elektrik ve mekanikle ilgili servis tavsiyesi sordum. Üşenmedi, işini bıraktı, atladı arabaya tanıdığı ve güvendiği yerlere bizzat benimle gelip ilgili kişilerle tanıştırdı.
Dürüstlüğü, samimiyeti ve esprili kişiliğiyle kesinlikle gerçek bir esnaf ve usta.
Ankara'da egzozla ilgili işlem yaptıracak olanlar için bence tek adres Gürbüz Egzoz Ali Usta.

ed4c4ff6dbe83c1235cc9403efb081c3.jpg

2c349f3e7bca58ba9d1600625b6d5344.jpg

1de58dd5a84506b4b600c6a6d4b95760.jpg

32c0b6eb9a4aad2c215bada754e86832.jpg

2d7396c4a1fa918e000d487fb8e5c9fe.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,646
Kayıtlı Üye Sayımız
166,887
Kaydolan Son Üyemiz
temu2025

Geri