Güzel bir ilan okumanızı tavsiye ederim =)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esperanto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,285

esperanto

Kamp II
Yer
istanbul
Uzuun araştırmalar sonunda ,Ocak 2012 de ikinci sahibinden tertemiz aldım. Hiç zaman kaybetmeden sırası ile ,

3,5 inç Rough Country yükseltme kiti
Off Road çelik tampon ( Off Road Aksesuar)
6 Ton kapasiteli vinç ( Mekanik montajı yapıldı elektrik tesisatı bağlanmadı.Yani hiç kullanılmadı.Sentetik halatlı)
265 x 75 x 16 Yokohama MT+ Çamur lastikleri sıfır ayarında 5 adet
Ll
Tavan Sepeti + 4 adet ön sis farı + 2 adet arka çalışma lambası( Off Road Aksesuar)
Flow Master susturucu ile motor sesi kükremeye dönüştürüldü
MagnaFlow Katalitik konvertör ile kükreme inanılmaz hale getirildi
LSD(Sınırlı Dif.Kilit) yenilendi. Maalesef bir çok ZJ’de çalışmaz
JEEP GARAGE’da tüm yürürü-mekaniği oğlumla dağın başında kalmayalım mantığında ayrıntılı bakımdan geçti.Kayıtlar mevcut

İç daraltan ,kalp sıkıştıran ‘’yaratıcı’’ takas teklifleri karşısında kötü söz kullanabilme hakkım saklıdır.Benim planım arabayı verip karşılığında genel kabul gören kağıt cinsinden birçok banknot almak üzerinedir.

Ekonomide ki krizler,yamuk yapan ortaklar,tahsil edilemeyen alacaklar vb . .global yada yerel komik ekonomik nedenler arabanın fiyatını yada olmayan vadesini değiştiremez. Değiştirebileceği tek şey benim ruh halim olup çaylarımızın yarım kalmasına yol açması olasıdır. Mutsuz bir adam bırakın araba alıp vermeyi ,selam bile alıp vermese normaldir.

Bu arabaların kaç kuruş yaktığı sizin ruh halinize bağlıdır. Unutmayın ki siz bir gaza geldiğiniz de o beş gaza gelir. Hanımla kavga edip kafa bozukluğunuzu gaz pedalından çıkartırsanız çok yakar..Ama moraliniz ne kadar gıcır olursa olsun hiçbir zaman ‘’az’’ yakmaz..Bujiler yeni,hava filtreniz temiz,ayarlarınız iyiyse ne yakacaksa onu yakar.

Fabrika çıkışında çalışıyor olup ta benden çıkışında çalışmıyor olan bir fonksiyon söz konusu değildir.Hatta bu aramızda iddia konusu bile olabilir.(Otomatik anten hariç J) .Zaten anten çalışıyorken de sevmezdim. Her çalıştırdığında ajan arabası gibi çıkmasını sevmedim.Bozulunca da yaptırmadım.Zaten zevzek radyocu dinleyeceğime kendi hazırladığım listeyi hafıza kartından dinliyorum.Yani neymiş hafıza kart girişi olan teyp mevcutmuş..

Muayene si 2012 Aralık ayına kadar geçerli . Bi depo gaz dolu.Bi çeyrek depo benzin var. Depoyu hiç doldurmadığımdan dolayı kaç litre aldığı konusunda zerre fikrim yok. Gaz 140 tl civarında doluyo.

Herhangi bir insan topluluğunun yanından geçtiğinizde dönülüp bakılma oranı %87..bakmayanlar da gürültüden korkup saklananlar zaten..

Hadi görüşürüz..

Etiketler
Ynt: Güzel bir ilan okumanızı tavsiye ederim =)

Bu ilanı gördüm ben de geçenlerde malum sitede, arayıp konuşasım gelmişti ilan sahibiyle. Gerçekten çoğu kişinin hislerine tercüman olmuş, araç için 10 adet beyaz eşya ve nakit takası mesajı aldıktan sonra ben de ne kadar "yaratıcı" olunabileceğini tecrübe etmiştim :smiley: .

Ynt: Güzel bir ilan okumanızı tavsiye ederim =)

ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-off-road-icin-yeni-hazirlandi-hatasiz-96605569/detay/

sahibini tanıyorum ilanda aynen kendini yansıtmış. Araç bildiğim kadarıyla da temiz bir araç görülmeye değer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR