Güzel Bir Uygulama

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kuzay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,681

Kuzay

Kamp I
Yer
istanbul - Şile
Kampta çadır önü oturuyoruz sıcak havada soğuk bişeyler içerek serinlemeye çalışırken 5 km aşmayan hızla "gar gar gar" diye yaklaşan bir ses duyduk. Dedim geliyor bişey ama hadi hayırlısı. Ve bir anda batmaya yakın güneşin alaca ışıklarında önümüzden süzülerek geçmeye başladı. Defender severler sanırım benim o anki duygularımı anlayabilirler. Ama şu görüntüyü görüpte kafanızı çevirmek kolay bişey değil zaten. 110 kasa TD motor

def2.jpg

def3.jpg

Ekli dosyalar

• def1.gif
    def1.gif
    155 KB · Görüntüleme: 419

Etiketler
Ynt: Güzel Bir Uygulama

Ben fransada yasiyorum ne arabalari ne fiyatlara satiyorlar. Ustelik benzin 1.5€ yani turkiyenin 1.5lirasi. Ustelik motorlar hacme gore degil hp ye gore vergilendiriliyor burda. Amma iscilik turkiyenin 5kati. Onun icin tamir olayi yok degistir gitsin. Cok araba az hasarla perte cikiyor

abi gerçektende maaşallahı var aracın biz burda bu hale getirmek için sadece bırak 3300 euro yu 15bin civarı harcarız herhalde

cahidim' Alıntı:
Ben fransada yasiyorum ne arabalari ne fiyatlara satiyorlar. Ustelik benzin 1.5€ yani turkiyenin 1.5lirasi. Ustelik motorlar hacme gore degil hp ye gore vergilendiriliyor burda. Amma iscilik turkiyenin 5kati. Onun icin tamir olayi yok degistir gitsin. Cok araba az hasarla perte cikiyor

Evet aynen dediğiniz gibiymiş, 1 saatlik servis Mercedes sadece işçilik 70 Euro + parçalar. İşçilik pahalı ama parça ucuzmuş. Bu sabah bir Alman aile yola çıkacaktı depo delinmiş, apar topar sanayiye götürdük, 2-3 saat sürdü işi 60 TL ye tamir oldu, inanamadılar fiyata.

Parca fiyati normal turkiyedeki gibi. Bunun icin burdaki turkler araplar genelde yag degisimi kayis degisimi falan hep kendileri yaparlar. Ben bile suan kendi arabamin yagini suyunu filtrelerini kendim degistirebiliyorum. Kayis isi biraz karisik okadar :smiley: onu da cozecem insallah :smiley:

Araç çok güzel,paylaşım için teşekkürler.
Maalesef yurdumda böyle zevk ve hobilere sahip olmak bir ayrıcalık,hadi emaneti edinsek bile,çıkıpda haftalarca gezebilmek,orda3gün,burda5gün diyebilmek büyük lüks gibime geliyor.
Yapabilenlere ne mutlu,darısı başımıza diyelim,kıyısından köşesinden:smiley:)

Saygılar,

Her yerde söylerim, kendim hiç defender sahibi olamadım ama ne öğrendiysem Defender kullananlardan öğrendim. Arkadan Defender geliyorsa sağ şeride geçer geçişini izlerim. Burdaki saygı araçtan çok kullanıcısına. O ayrı bir kültür çünkü.

Sıfır bigi ile bu forumda didik didik ettim her mesajı 3 yıldır. Suziki kullanıyorum şu an ama hangi aracı kullanırsam kullanayım Defender'ın yeri ayrı olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR