Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezisi (8-9 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,581
Ynt: Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezisi (8-9 Mayıs 2010)

Grup aşağıdayken ''her inişin bir de çıkışı olacağı'' gerçeğini unutmuşa benziyordu... Bir süre sonra acı gerçekle yüzleşmek zorunda kaldılar. :D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Yaşlılar yarı yolda mola vermek zorunda kaldı...

[attachment=4]

[attachment=5]

28.jpg

29.jpg

30.jpg

26.jpg

27.jpg

Etiketler

[attachment=1]

Yarım kilo yarım kilodur diyerek kamerayı Bülent'e sattığım an çok sevinmiştim ama elimi boş gören kızımın ''baba çok yoruldum beni sırtına al'' demesiyle sevincim yarıda kaldı.

[attachment=2]

Grubun en aktif üyeleri olan bu hanımları ve yanlarındaki beyi dinlenmeye ikna etmek oldukça zor oldu.

[attachment=3]

[attachment=4]

Minik kampçılar...

[attachment=5]

31.jpg

33.jpg

34.jpg

35.jpg

32.jpg

Dönüşte Tamay'ın doğum gününü kutladık. Minik kampçımıza ailesiyle birlikte sağlıkla, mutlulukla dolu uzun bir ömür diliyoruz...

[attachment=1]

Fotoğrafçının fotoğraflandığı an...

[attachment=2]

Minik kızımın yeni yatağı :smiley:

[attachment=3]

Kampta akşam yemeği hazırlıkları...

[attachment=4]

[attachment=5]

36.jpg

37.jpg

38.jpg

39.jpg

40.jpg

Yayla yolu...

[attachment=1]

[attachment=2]

ve son...

[attachment=3]

videolar az sonra...

41.jpg

42.jpg

43.jpg

http://s1045.photobucket.com/albums/b451/orsaalabanda/?action=view&current=gzeldere_0001.flv

http://s1045.photobucket.com/albums/b451/orsaalabanda/?action=view&current=gzeldere.flv

En can alıcı bölüm olan yayla yollarının videosunu henüz upload edemedim. İşyerinden çıkmak durumundayım... Devamı az sonra... :D

Masallah gene guzel bir gezi yapmissiniz. Insallah bir gun bizde araniza katiliriz.

Cem bey biraz ozel olacak belki ama ne is ile mesgulsunuz. Cunku ciceklerin ve bitkilerin latince adlarini herkes bilmezde yoksa 'meslektas miyiz?' diye biranda icimden gecirdim. :smiley: Profilinize baktim ama goremedim.

Mükemmel ve harikulade bir doğa gezisi olmuş.Katılan ve paylaşan aktaran herkese teşekkürler.Yakın yerler olsa katılmak olurduda.Ancak doğa dostları gezip bizlerle paylaşınca bizlerde gezmiş görmüş oluyoruz.ALLAH içinize sindirsin,daha nice sağlıklı güzel geziler diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

melihbozkurt' Alıntı:
Masallah gene guzel bir gezi yapmissiniz. Insallah bir gun bizde araniza katiliriz.

Cem bey biraz ozel olacak belki ama ne is ile mesgulsunuz. Cunku ciceklerin ve bitkilerin latince adlarini herkes bilmezde yoksa 'meslektas miyiz?' diye biranda icimden gecirdim. :smiley: Profilinize baktim ama goremedim.

Aslında bitkilerin latince adlarına interneti biraz araştırınca kolayca ulaşılabilir. Sadece birazcık meraklı olmak yeterli. Gezilerimizde botanikle ilgili ve bilgili birçok katılımcıyla karşılaşıyoruz.
Ben ziraat mühendisiyim. Meslektaş mıyız?

Eve geldiğimden bu yana son videoyu upload etmeye uğraşıyorum. Henüz %44 oldu. Upload hızım 3kb/ps :( İnat ettim bekleyeceğim. Gece geç de olsa yayınlayacağım. :smiley:

bizde seni desteklemek için bekliyoruz.
Derya-Bülent

http://s1045.photobucket.com/albums/b451/orsaalabanda/?action=view&current=prenliyaylas.flv

Çok guzel bır etkınlık olmus. Mutlaka cok hoş bır kac gun yasanmış olmalı.
Gonlunuze Sinsin dostlar. Çok çok selam olsun.

Son bölümü yükleyememişim. Sanırım kota problemi... Küçük bir bölüm daha var...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
pirayeji

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR