KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
... Yüksel, Mustafa abi, Gökhan ve ben Goodyear Wrangler Cup yarışına şöyle bir göz ucuyla baktıktan sonra Hacıllı'ya gittik..
İnanılmaz hiç görmediğimiz yerleri keşfettik.. Kamp yaptığımız yerden daha güzel muhteşem yerler gördük..
Oralara mutlaka hep beraber bir daha gitmemiz lazım.. Doyamazsınız
Pazar günü öğleden sonra dört Cherokee, "şöyle bir dolaşalım" dedik ve yol bizi Hacıllı'ya götürdü.
Derenin kaynağına doğru 3-5 km gidebildiğimiz yolculuk; biraz kaya, biraz tırmanma, biraz orman ve birkaç dere geçişi olan keyifli bir keşif gezisine dönüştü.
Fazla fotoğraf yok ama, her dem bizi büyüleyen Hacıllı doğasını, bir iki kare de olsa sizinle paylaşmak istedim.
Çok çeşitli kuş -özellikle bülbül- seslerini siz hayal edin...
Ynt: Hacıllı'nın Bir Adım Ötesine Off-Road ve Keşif Gezisi (20 Nisan 2008)
Arka bahçemiz gibi hemen yakınımızda duran Hacıllı; fotoğraf, yürüyüş, küçük orman-kaya tırmanışları ve hatta bot ile dere gezileri ve finalinde kuş sesleri arasında kamp yapılabilecek bir bölge diye düşünüyorum.
Bizim hanımın off-road'la ilgisi olmadığı için, bütün fotoğraflar: Börtü-böcek, çakıltaşı, ağaç, vb...
Bakınca şoke oldum. "Arabaları çekmedin mi hiç?" dediğimde, gayet doğal bir şekilde,
"ne bileyim ben, çekmek mi gerekirdi" diye bir cevap aldım... ??? ;D ;D ;D
Artık iyiden iyiye hasret olduk gezilere yaww...şu böcek bitsede arka bahçelere bi atsak kendimizi...
MK51' Alıntı:
Bizim hanımın off-road'la ilgisi olmadığı için, bütün fotoğraflar: Börtü-böcek, çakıltaşı, ağaç, vb...
Bakınca şoke oldum. "Arabaları çekmedin mi hiç?" dediğimde, gayet doğal bir şekilde,
"ne bileyim ben, çekmek mi gerekirdi" diye bir cevap aldım... ??? ;D ;D ;D
Fotolar ve videolar yolda Uğur abi.
Bu arada ben de sayenizde ilk offroad deneyimimi yaşadım.
ilk dere geçişi ve kaya çok keyifliydi.
stres olmadım desem yalan olur.
yoksa "kedi kulağını görmüş, yara sanmış" vakası mı yaşıyorum bilmiyorum ???
MK51' Alıntı:
Arka bahçemiz gibi hemen yakınımızda duran Hacıllı; fotoğraf, yürüyüş, küçük orman-kaya tırmanışları ve hatta bot ile dere gezileri ve finalinde kuş sesleri arasında kamp yapılabilecek bir bölge diye düşünüyorum.