Hacıllı'nın Bir Adım Ötesine Off-Road ve Keşif Gezisi (20 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,230

MK51

Zirve
Yer
Istanbul
Jeep34' Alıntı:
... Yüksel, Mustafa abi, Gökhan ve ben Goodyear Wrangler Cup yarışına şöyle bir göz ucuyla baktıktan sonra Hacıllı'ya gittik..
İnanılmaz hiç görmediğimiz yerleri keşfettik.. Kamp yaptığımız yerden daha güzel muhteşem yerler gördük..
Oralara mutlaka hep beraber bir daha gitmemiz lazım.. Doyamazsınız :smiley:

Gez-gez... Keşfet-keşfet... Bitmiyor Hacıllı...

Pazar günü öğleden sonra dört Cherokee, "şöyle bir dolaşalım" dedik ve yol bizi Hacıllı'ya götürdü.
Derenin kaynağına doğru 3-5 km gidebildiğimiz yolculuk; biraz kaya, biraz tırmanma, biraz orman ve birkaç dere geçişi olan keyifli bir keşif gezisine dönüştü.

Fazla fotoğraf yok ama, her dem bizi büyüleyen Hacıllı doğasını, bir iki kare de olsa sizinle paylaşmak istedim.
Çok çeşitli kuş -özellikle bülbül- seslerini siz hayal edin...

DSCN7764.jpg

DSCN7761.jpg

DSCN7766.jpg

DSCN7769.jpg

DSCN7771.jpg

Etiketler
Ynt: Hacıllı'nın Bir Adım Ötesine Off-Road ve Keşif Gezisi (20 Nisan 2008)

Dere geçişlerinden önce yaptığımız araştırmalardan bir tanesi...

DSCN7751.jpg

Dere yatağındaki çınar ağacının iki dalı birleşip yekvücut olmuş ve arada üçgen bir boşluk oluşturmuş...

DSCN7754.jpg

Uğur'un yetiştirdiği "yeni nesil" off-road'cumuz Burak... Keyiften mest olmuş vaziyette...

DSCN7794.jpg

Gidebildiğimiz son noktanın "yansımalar"ı...

DSCN7773.jpg

DSCN7780.jpg

Bizi büyüleyen çevreyi izlemeyi bırakıp, fotoğraf çekmeyi akıl edebildiğimiz Uğur'un dere geçişi...

DSCN7781.jpg

DSCN7782.jpg

DSCN7784.jpg

DSCN7785.jpg

DSCN7788.jpg

Arka bahçemiz gibi hemen yakınımızda duran Hacıllı; fotoğraf, yürüyüş, küçük orman-kaya tırmanışları ve hatta bot ile dere gezileri ve finalinde kuş sesleri arasında kamp yapılabilecek bir bölge diye düşünüyorum.

Vay Mustafa abi, Yüksel'le ben fot. makinasını unutunca, senin hanım mı devreye girdi.Göknan'ın eşi zannadersem biraz fotoğraf çekmişti :smiley:

Gökhan akşam foto ve videoları koyacak mış :smiley:

Bizim hanımın off-road'la ilgisi olmadığı için, bütün fotoğraflar: Börtü-böcek, çakıltaşı, ağaç, vb...
Bakınca şoke oldum. "Arabaları çekmedin mi hiç?" dediğimde, gayet doğal bir şekilde,
"ne bileyim ben, çekmek mi gerekirdi" diye bir cevap aldım... ??? :mad: ;D ;D ;D

Artık iyiden iyiye hasret olduk gezilere yaww...şu böcek bitsede arka bahçelere bi atsak kendimizi...

MK51' Alıntı:
Bizim hanımın off-road'la ilgisi olmadığı için, bütün fotoğraflar: Börtü-böcek, çakıltaşı, ağaç, vb...
Bakınca şoke oldum. "Arabaları çekmedin mi hiç?" dediğimde, gayet doğal bir şekilde,
"ne bileyim ben, çekmek mi gerekirdi" diye bir cevap aldım... ??? :mad: ;D ;D ;D

Mustafa abi desene bu gezi tam bizim böceklikmiş...yengemin karelerinde büyük böcek olarak bizde yerimizi alırmışız... ;D ;D ;D

çok güzel olmuş ellerinize sağlık istanbul da böyle yerlerin kalabilmesi çok sevindirici boşuna dememişler taşı toprağı altın diye........

frkbdr' Alıntı:
Mustafa abi desene bu gezi tam bizim böceklikmiş...yengemin karelerinde büyük böcek olarak bizde yerimizi alırmışız... ;D ;D ;D

Neden olmasın?... ;)

Çok güzel fotoğraflar Mustafa Abi çevremizi de tanıyalım diye düşünmüş eşin, ellerine sağlık çok da güzel kareler olmuş , teşekkürler :smiley:

çok güzel gezi olmuş bu hacıllının ismini off road vadisi koymak lazım
keşfetmekle bitmiyor yaw

Jeep34' Alıntı:
Gökhan akşam foto ve videoları koyacak mış :smiley:

Fotolar ve videolar yolda Uğur abi.
Bu arada ben de sayenizde ilk offroad deneyimimi yaşadım.
ilk dere geçişi ve kaya çok keyifliydi.
stres olmadım desem yalan olur.
yoksa "kedi kulağını görmüş, yara sanmış" vakası mı yaşıyorum bilmiyorum ???

MK51' Alıntı:
Arka bahçemiz gibi hemen yakınımızda duran Hacıllı; fotoğraf, yürüyüş, küçük orman-kaya tırmanışları ve hatta bot ile dere gezileri ve finalinde kuş sesleri arasında kamp yapılabilecek bir bölge diye düşünüyorum.

Mustafa abi resimler süper burada mutlaka kamplı bir organizasyon yapılmalı derim ;)

Resimler çok güzel, bu Hacılı nerede oluyor?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR