Haftasonu Sülüklü Göl Susuz Yaylası Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BEYAZATLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,190
Ynt: Haftasonu Sülüklü Göl Susuz Yaylası Kampı

paylaşımınız için sağolun arkadaşlar. murat'ta biliyorya çadır,uyku tulumu ve mat hariç tüm gereçlerimi temin ettim. şile gezisini bekliyordum. arkadaşlardan bazıları yeni çadır almış ve galiba bazı firmaların iskonto yapmaları (gezenbilir için) söz konusuymuş. kesinleşince ayrıca haber vereceklermiş. asıl beklememin nedeni aldığım malzemeleri yine bu arkadaşlarla beraber yapılacak etkinliklerde kullanmak istememdi.
galiba beklediğimede değecek.

Etiketler

sizin kamp fotolarını görünce bizim kamp yaptığımızı söylemek abes olur. şileyi yaklaşık 15 km geçince akçekese köyünde daha doğrusu sahilinde yeşim kampingte yaptık. kamp yerinde bungalow evlerde var ayrıca kamp yapan insanlarda. deniz kenaında restoranı, duşu ve tuvaletleri mevcut. üsküdardan kalkan ağva otobüsleri ile de ulaşmak mevcut.

bülent hocam emin ol murat öz ünde söylediği gibi kamp medeniyetten uzakta şöyle 4 5 saat yürüşle ulaşılabilen bir yerde doğayla başbaşa olunca hem daha heyecanlı hemde daha keyifli......

murat kardeşim bu fotograftaki malzeme nedir abi?

KazDag002[1].jpg

sana katılıyorum. ;D ben çukulatalara bakarken onu gözden kaçırmışım. dikkatim başka yerdeydi.

Yanılmıyorsam su şişesi o. Ya da torbası mı demeliyim? Katlanıyor. Fazla yer kaplamıyor...

evet su torbası galiba hakikatten çok önemli bir ihtiyaç. biz kap alanının yakınlarındaki su kaynaklarından tırmanırken su içtiğimiz pet şişelere alıyoruz suyu ama tabi böyle birşey daha mantıklı.....

focus' Alıntı:
Yanılmıyorsam su şişesi o. Ya da torbası mı demeliyim? Katlanıyor. Fazla yer kaplamıyor...

Evet Emrah doğru söylemiş.
Daire şeklinde akerdeon su bidonu.
Sırt çantasında fazla yer kaplamadığı halde 12 litre su alabiliyor.
Bidonu alışveriş poşetini içine ters koyarak sağlam bir ağaç dalına asarsanız güzel bir su deponuz olur.
Çeşmesi de var.

bu kampın üzerinden bayağı zaman gecti yeni bir kamp zamanı geldi galiba :smiley:

BEYAZATLI' Alıntı:
evet su torbası galiba hakikatten çok önemli bir ihtiyaç. biz kap alanının yakınlarındaki su kaynaklarından tırmanırken su içtiğimiz pet şişelere alıyoruz suyu ama tabi böyle birşey daha mantıklı.....

Aydn-Milas219.jpg

murat bey bu torbayı nerden aldınız kaça aldınız temin edebilme şansımız var mı ?

İyi günler Cengizhan bey,
Fotoğrafta ki akerdeon su bidonunu ben 12 liraya almıştım 3-5 sene önce ama şimdilerde 5 liraya milyoncu mağazalarının yanında temizlik ürünleri (süpürge-fırça-paspas vs) satan mağazalarda da görmüş ve bir adet daha almıştım.
Katlanır ve/veya Akerdeon Su Bidonu olarak plastik ürünleri satan mağazalarda da sorabilirsiniz.
Av,Balık ve Kamp malzemeleri satıcılarında da bulabileceğinizi düşünüyorum.

Kolay gelsin.

Akordiyon Katlanır Su bidonları koçtaş'ta büyük marketlerde satılmakta 3-5ve 10 Lt olarak gördüm bendede 5Lt lik var kamp için gayette güzel oluyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler