Kısıtlı imkanlar doğrultusunda 4 modelde ailecek karar kılınıldı.. ancak bu 4 modelden hangisini seçeceğiz
bir türlü karar veremedik.
_Ben biraz arazi kabiliyeti olsun istiyorum
_ Hanım , dizel olsun diyor.
siz olsaydınız bu 4 modelden hangisini tercih ederdiniz. arazide ( kendi ölçülerinde ) hangisi daha iyidir.
degerli yardımlarınızı rica edeceğim.
sorento kamyon sürer gibi eşinizin hoşlanacağını hiç sanmam tucson çok bilgim yok crv arkadaşımda var çok güzel ama kibar arba sanki yoldan çıkınca biraz üzer gibime geliyor rav 4 nede olsa toyota bence rav 4 ancak 4*4 cü arkadaşların hiçbiriside bunları 4 çeker olarak görmüyorlar
defender arazide tamam ama normal kullanımda biraz konforsuz özellikle evin tek arabasıysa yani evin hanımıda kullanacaksa defender e okey diyen bayana rastlamadım ;D
hayırlısı ne ıse o olsun can abı sanırım ev ısını hallettın can abının eskı arac ları gran chroke xj(suan ramazan demırhan arkadasımızdakı beyaz xj) ve ondan sonra komple yapılı 2004 grand vıtara 2.0 dı anlasılan yenge artık ofroada ızın vermıyo
hayırlısı ne ıse o olsun can abı sanırım ev ısını hallettın can abının eskı arac ları gran chroke xj(suan ramazan demırhan arkadasımızdakı beyaz xj) ve ondan sonra komple yapılı 2004 grand vıtara 2.0 dı anlasılan yenge artık ofroada ızın vermıyo
Hanımda kota koydu..
_Yükseltme yok.
_ Arazi lastiği yok.
Artık standart bir araçla yola devam edeceğiz , takıldığımız yerde gezenbilirci dostlarımız vinçlerder bizi
Ben olsam verdiğiniz seçenekler arasından Kia'yı tercih ederdim. Dizel, low seçeneği var (arazide tartışmasız öne çıkar) diğer seçeneklerden daha geniş iç hacime sahip ayrıca 2004-2005 modelleri merdiven şasili . Kia düşünürseniz x-force üzerinde durun. Aynı silindir hacminde daha çok beygir ve daha az yakıt tüketimi var. Ayrıca x-force da araç denge kontrol sistemi de var. Şehir içinde 4x2 modda kullanırken savrulma önleyici olarak çok işinize yarar! Bir arkadaşım 4. sorentosuna biniyor. Kronik hiç bir rahatsızlığı olmadığını biliyorum ama yine de alınacak aracın iyi kontrol edilmesi gerekiyor.
Seçenek dışı önerim GC WJ 2,7 Crd .
Ben olsam verdiğiniz seçenekler arasından Kia'yı tercih ederdim. Dizel, low seçeneği var (arazide tartışmasız öne çıkar) diğer seçeneklerden daha geniş iç hacime sahip ayrıca 2004-2005 modelleri merdiven şasili . Kia düşünürseniz x-force üzerinde durun. Aynı silindir hacminde daha çok beygir ve daha az yakıt tüketimi var. Ayrıca x-force da araç denge kontrol sistemi de var. Şehir içinde 4x2 modda kullanırken savrulma önleyici olarak çok işinize yarar! Bir arkadaşım 4. sorentosuna biniyor. Kronik hiç bir rahatsızlığı olmadığını biliyorum ama yine de alınacak aracın iyi kontrol edilmesi gerekiyor.
Seçenek dışı önerim GC WJ 2,7 Crd .
Valla Mesut bey ;
Oylamalara bakarsak iki araç sınıfta kaldı..Honda ve Tuscon' eledik gibi . .
Sorento da low seçeneginin olması güzel .
Haftasonu pazarda rav 4 lere bakacağım çekiş sisteminde low seçeneği var mı diye?
eger yoksa onuda ben eleyeceğim...