Hangi Aracı Almalıyım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CANADALI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,341

Hangi Aracı Almalıyım ( Sizin tercihiniz ne olurdu )

• 2004/2005 honda crv

Kullanılan: 1 4.8%
  • 2004/2005 kýa sorento

Kullanılan: 6 28.6%
  • 2004/2005 tyt rav4

Kullanılan: 13 61.9%
  • 2004/2005 hyundaý tucson

Kullanılan: 1 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Hangi Aracı Almalıyım

Valla mühendis değilim ama arazi deyince aklıma 3 marka geliyor..
jeep / Suzuki / Toyota ve zannediyorum bu markalarınhep 4L li modelleri karşıma çıktığından rav4 de vardır. diye aşinalık oluşmuştu bende....

Etiketler

Kürşad Bey ;
Biraz rav4 beni şaşırttı....demek istedim. Undecided Undecided Undecided

Başlangıçta beni de şaşırtmıştı ama kullandıkça ne için tasarlandığını anladım ve kullanım tarzıma da iyi uydu.

Evet Sevgili Dostlarım;

Hanımla beraber hafta sonu yaptığımız oto pazarları ve oto galerileri gezileri sonunda aralarında seçim yapmakta zorlandığımız araçları görme imkanımız oldu.
Özellikle Rav4 ve Sorentoyu bir arada görmemiz ve incelememiz bizi doğru araca yönlendirmede daha faydalı oldu kanısındayım.
iki araç da karşımda heybeti ile duruyordu .
ama hanım sorento daha Heybetli duruyor.. hemde motorinli demez mi ( benzincilerde motorin yazıyor ya ona dikkat etmiş )
bide esnaf arkadaş ablaaaa araçta dvd, navıgasyon, geri görüş kamerası, sunroof, koltuk ısıtma derken hanım sorentoda karar kılmıştı bile...
Ben de araçta ki low seçeneğini dikkate alarak sorento da karar kıldım....
Sonra doğru yetkili serviste ekspertiz yaptırmaya...gittim ve 3 saat sonunda 300 tl ekspertiz parası ödeyerek aracı almaya karar verdik..
bakım nasip olursa 12/07/2011 günü notere gidiyoruz.

Degerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun, ben de Sorento'dan yana tercih kullanırdım. Zira arazi performansı olarak 4 seçenek de, bence, aynı seviyede. Arazi performansından ziyade eşinizin tercih ettiği gibi dizel olması, deri döşemesi, koltuk ısıtma günlük kullanımda keyfini süreceğiniz özellikler.

Teşekkür Ederim..

arkadaşım disco td5 al derim ben hem konfor , hem arazi ,hem dizel daha ne olsun.Bende de yok ama 5 aydır araştırmalarım sonucunda karar kıldım (aklımda hep vardı ama yıllardır,disco)