Hangi Tv Kanallarını Daha Çok İzliyoruz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,853

gezmen

Karavan Yönetim
Yer
Akhisar
Arkadaşlar Merhaba;

Gezi Bölümünde bir örneği var; oradan esinlendim. Karavancı arkadaşlarım, hangi tv kanallarını daha çok tercih etmekteler, -sakıncası yoksa- neden?

İlk yanıtı ben vereyim: İz Tv ve Travel. Özellikle, İz Tv'nin yayın politikasını çok beğeniyorum.

Cavid Sezen

Etiketler

Ynt: Hangi Tv Kanallarını Daha Çok İzliyoruz?

Ah şu kanallar normal uydudan da çıksa, o zaman seyredebileceğiz.

Kanal Türk'de sabahları saat 08'de aşkendini adlı gezi programı var. Tavsiye ederim.

Kablo TV niz varsa Teledünya ile değiştirmenizi önerebilirim. Yakın zamanda BBC HD başladı , Türkçe altyazılı, çok değişik gezi programları var.

Öncelikle belgesel kanalları İZTV National Georaphic ve sonrasında diğer kanallarda bulabildiğim gezi programları, sonra spor kanalları ve maç varsa LİG TV.

Eve geldiğimde hangi kanalda haber varsa onu seyredip kapatıyorum.Çoğu gün onu da yapmıyorum :smiley: Tv, evde süs eşyası konumunda.

Ben ancak iş yerinde izleyebiliyorum o da sadece FOX tv. ve orada haftanın 5 günü evlilik programını kaçırmıyorum müptelası oldum ;D eve geldiğimde hem zaman yok hem yorgun oluyorum tv izlemeye fırsat olmuyor.

İz TV
history channel
Nat geo advanture
Nat geo wild + hd
Nat geo + hd
eurosport + hd

ben hep atv haber izliyorum:smiley:
hatta boş zamanlarımda kaydedip tekrar tekrar izliyorum...:smiley::smiley::smiley:

Discovery-Da vinci learning-Animal planet-güzel filmi olan herhangi bir kanal-akşam belli bir saatte kanal d çocuk 'ejder avcıları'-müzik dinlemek için fashion tv-eskiden trt 2,,,tabi bu kumanda benim elime geçtiğimde seyrettiğim şeyler.

zapatista' Alıntı:
ben hep atv haber izliyorum:smiley:
hatta boş zamanlarımda kaydedip tekrar tekrar izliyorum...:smiley::smiley::smiley:

Gerçekten de 24 saat izlenmesi gereken bir kanal, hele haberlerini hiç kaçırmamak gerek!... :smiley: Bakın bakalım habercilik nasıl yapılır, her konuda halk nasıl aydınlatılır, yolsuzlukların üzerine nasıl gidilirmiş.... görün!.. :D

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Gerçekten de 24 saat izlenmesi gereken bir kanal, hele haberlerini hiç kaçırmamak gerek!... :smiley: Bakın bakalım habercilik nasıl yapılır, her konuda halk nasıl aydınlatılır, yolsuzlukların üzerine nasıl gidilirmiş.... görün!.. :D

Cavid Sezen

Cavid Hocam,o zaman doğru,dürüst yolsuzlukların üzerine giden kanal sayısı baya var,diğer kanalların hakkını yemeyelim.

Genelde Eurosport 1-2 (snooker, table-soccer, kaykay, extreme sports vb) cnbc-e-e2 kimi filmler-diziler, TNT eskiden daha güzel filmler oynatırdı yaz sezonu diye mayıştı gibi, NatGeo ADV, Nat. Geo, Sci-Tech TV türü belgesel kanalları (Discovery severdim, şimdi tamamen araba yapımı ve motorsiklete vurdu sanki uzaklaştım artık o kanaldan)...

Haberleri, tartışma programlarını vb hiç seyretmiyoruz , kafamız rahat kalıyor... :D Gerçi internetten yeterince izliyorum haberleri... :'(

Yerli dizi sadece arada Geniş aileyi izliyoruz, (eski Limon-Leman dergisi tadına sahip) yabancılardan kaçırmamaya çalıştığımız ise The Big Bang Theory...

Monk, House ise diğer favorilerden...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,960
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR