Hangi Tv Kanallarını Daha Çok İzliyoruz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,258
Ynt: Hangi Tv Kanallarını Daha Çok İzliyoruz?

Alıntı sahibi: zapatista, Tarihi: 29 Ağustos 2010, 13:21:14
ben hep atv haber izliyorum:smiley:
hatta boş zamanlarımda kaydedip tekrar tekrar izliyorum...

Gerçekten de 24 saat izlenmesi gereken bir kanal, hele haberlerini hiç kaçırmamak gerek!... Bakın bakalım habercilik nasıl yapılır, her konuda halk nasıl aydınlatılır, yolsuzlukların üzerine nasıl gidilirmiş.... görün!..

:smiley::smiley:

arkadaşlar, ben atv de muhabirim..
ama doğa, balık, off road , ralli haberleri yapıyorum..
eleştirilerinizin hepsinde haklısınız:smiley:

Etiketler

"zapatista": Bu arada kullanıcı adınızı beğendiğimi söylemeliyim...

Cavid Sezen

Eğer gerçekten herkes tüm kanalları ; uydu yayını alabilmesi ,extra ücretli abonelikler yada hepten ücretli kanallar .. gibi konularda eşit olarak bu soru sorulsaydı belki yanıtlar ve yüzdeler farklı olabilirdi diye düşünüyorum.. :smiley:
saydığım şart ve kısıtlamalar olmadığı varsayımıyla ben en çok her türden belgeseller ,klasikleşmiş yerli ve yabancı film kuşakları ile haber programlarını işaretlerdim.. ::smiley:

Televizyonu boş yakalayabilirsem İz TV 'yi izliyorum. Onun haricinde hanım ne izlerse onu izliyorum :smiley: :D

hakan bey gerçekleri söylemiş:smiley:
ben de tüm dizileri izliyoruzum..:smiley: ruzum:smiley:
yani hanım izliyor ben de öyle bakıyorum..

Günde yaklaşık 12 saatimi iş amaçlı harcadığım için fazla TV izleyemiyorum. Akşamları Eş durumundan zorunlu olarak Show TV dizilerinin yanında bana zaman kalırsa Discovery Channel, İz TV, National Geographic Channel izliyorum. Özellikle Discovey Channel'daki wheeler deeler en sevdiğim programdır. İngilteredeki bir araba satıcısı arabaları alıp topluyor ce satıyor.

İzci'niniçinde yer alınca zaman zaman Yabantv ye bakar oldum. Öncelikli olarak İZCİ programına tabii. :smiley:

Ne kanal ayırırım nede program,buna yerli yabancı dizilerde dahil.
Hatta izdivaç programlarını bile zaman zaman takip ederim,insan psikololojisi gözlemi için.
Yeterki zeka olsun,düşündürsün,bilgilendirsin ve ufkumu genişletsin yeter.

İz Tv ve Travel. Özellikle, İz Tv'nin yayın politikasını çok beğeniyorum.

Cavid Sezen
[/quote]

Kesinlikle katılıyorum.
Diğer kanallar biraz örnek alabilse...

Yusuf Aybek' Alıntı:
Herkes belgesel izliyorsa bu magazin programları neden raiting sıralamasında hep birinci çıkıyor ;D

Yusuf, Gezenbilir'in onlardan ayrılığı bu zaten!.. ;) :smiley:

Cavid Sezen

merhaba şu an 11-2-12 saat 22.50 TNT de HOKKABAZ adlı film var. çekme karavan ile türkiye dolaşması başrol. MFÖ grubun özkan ı , Cem yılmaz var. esprili ve güzel film sizde izleyiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR