KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
herkesin aracı kendine güzeldir .kimse başkasının aracını küçümsememeli,bu iş gönül ve maddiyat işidir.maddiyatın yoksa benim gibi pajeronu 6000 tl para+36 ay vadeli kredi ile alırsın sonra parasızlıktan hiç bir şey yapamazsın 5 senedir sadece binersin offroada süremezsin bilem ;D :
sen yine iyi almışsın ben 5500tl peşin 2 ay senetle almıştım sonra biraz masraf yaptım tabi ;D ama arazi olayı farklı orda gözüm görmüyor çok dodik marşpiyel kırdım kaportacım artık illallah etti ;D
herkesin aracı kendine güzeldir .kimse başkasının aracını küçümsememeli,bu iş gönül ve maddiyat işidir.maddiyatın yoksa benim gibi pajeronu 6000 tl para+36 ay vadeli kredi ile alırsın sonra parasızlıktan hiç bir şey yapamazsın 5 senedir sadece binersin offroada süremezsin bilem ;D :
Ben yukarıdaki yazımda kimsenin aracının küçümsemedim sadece öğrenmek istediğim Değerli arkadaşımın SSANGYONG kullanıp kullanmadığı ve kendiside zaten kullanmadığını belirtti benim de değinmek istediğim nokta oydu zaten Toyota veya pajero alırdım diğerlerine elerdim dediği için ssangyongla bir test sürüşü yapmasını önerdim kullandıktan sonra aracın artısını ve eksisini kendisi görecekti ve şu nedandan dolayı ssangyong almazdım diye fikir yürütse idi hiç kimsenin itirazı olmazdı
burda hepimiz bir birimizle bilgi paylaşımında bulunduğumuz için kimse kimsenin aracını küçümsemez sonuçta herkesin gücü neye yeterse onu alacak herkes de kendi aracını övecek çünki kendi malı
Sangyongla ilgili bildiğim tek şey (daha doğrusu şahit olduğum) yakıtının iktisatlı olması.Dayımda var ve izmirden balıkesire gitmiştik.Rahat araç.Bu arada dayım 350krş yakıyor demişti.Bence iyi.
kaan abi yanlış anlama abi,ben küçümseme derken senin için kastetmedim.hani bir lafa başlarken hep deriz ya biz toplum olarak;benim de demek istediğim buydu işte.yoksa benim aracı satsan 2.el hiç bir ssangyong almaz benim dediğim olay ise şöyleydi;memleketin herhangi bir yerindeki servis çalışanları çok dandik bir araba bu kadar para verip bu araba alınmaz diyorlar benim dediğim sadece bu.yazdıklarımda seni kasteden bir şey yok vallahi billahi.
kaan abi yanlış anlama abi,ben küçümseme derken senin için kastetmedim.hani bir lafa başlarken hep deriz ya biz toplum olarak;benim de demek istediğim buydu işte.yoksa benim aracı satsan 2.el hiç bir ssangyong almaz benim dediğim olay ise şöyleydi;memleketin herhangi bir yerindeki servis çalışanları çok dandik bir araba bu kadar para verip bu araba alınmaz diyorlar benim dediğim sadece bu.yazdıklarımda seni kasteden bir şey yok vallahi billahi.
Sizin gibi usta değilim ama Toyota öncelikli olmak üzere Japon ...
(Bu arada mesajımı düzelme ihtiyacı hissetim , hem bilgi edinme açısından soru olarak da alabilirsiniz hem de bir iki yerden olumlu yorum duyduğum için ismini zikredeceğim 'isuzu' oylama listesinde yok. Ne dersiniz?)