Hangisini Tercih Ederdiniz Neden?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MUSTANG Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,726
Ynt: Hangisini Tercih Ederdiniz Neden?

15.000 tl butcemı asacak gıbı yarın adanadakıne bır bakacagım yavas yavas toplama yoluna gıdecegım sanırım.

Etiketler

MERHABA

Buyuk ihtimal adanadikyle anlastık yalnız benım sormek ıstedıgım bır sey var hıdrolık dıreksıyone cevırme nekadara maal oluyor?

MUSTANG' Alıntı:
MERHABA

Buyuk ihtimal adanadikyle anlastık yalnız benım sormek ıstedıgım bır sey var hıdrolık dıreksıyone cevırme nekadara maal oluyor?

1500 tl civarı idi, yanlış hatırlamıyorsam.

Çok fazla soru soruyorum ama:smiley:

Bu araclarda yavas yavas yenıleme ıslemı yapmak ıcın parca katalogu olan bır sıte varmı gogusu komple yenıleyecegım aldıgım taktırde.
Mutlaka baska parcalarda cıkacaktır yenılemem gereken.

MUSTANG' Alıntı:
Çok fazla soru soruyorum ama:smiley:

Bu araclarda yavas yavas yenıleme ıslemı yapmak ıcın parca katalogu olan bır sıte varmı gogusu komple yenıleyecegım aldıgım taktırde.
Mutlaka baska parcalarda cıkacaktır yenılemem gereken.

Cevap Hüma Oto. şekilleri ile gösterip fiyat verebilirler.. Eğer yurtdışından getirtmek istiyorsan, satın almayı planladığın firmanın websitesinde de vardır.

bılgıler ıcın tesekkurler.
Baska lınklerde varsa verırsenız sevınırım daha fazla bılgı sahıbı olmam acısından.

Bir çok link var, Google'da defender parts vs arama yaptırırsan çıkacaktır, ama en bol çeşit burada.

Bilgiler için cok tesekkurler aracın kaporasını verdım bugun yarında devrını alacagım.

MUSTANG' Alıntı:
Bilgiler için cok tesekkurler aracın kaporasını verdım bugun yarında devrını alacagım.

MUSTANG' Alıntı:
87 defender tesekkurler.

Bu cesur kararınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Aşağıdaki konuya bir bakarsınız.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22758.0

MUSTANG' Alıntı:
87 defender tesekkurler.

hayırlı olsun,
aşağıdaki başlık çok işinize yarayacak,

selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9269.0

Yarını bekleyemedım ve devrını aldım arabanın suanda evımın onunde benı beklıyor:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler