Hasan Dağı Tırmanışı (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,499
Ynt: Hasan Dağı Tırmanışı (21-22 Mart 2009)

ya abicim manyak güzel bir etkinlik olmuş...Efe bey çok kıskandım yine... Ya biz ne zaman çıkacaz bu dağa... Arkadaşlar bir de özlettiniz kendinizi bir etkinlik yapalım... Mesala yedigöller...Adnan abi, murat bey, efe bey canlanın biraz ya... Düzenleyelim bir etkinlik....

Etiketler

Ertürk, Düzce'de kamplı bir Off-Road etkinliği var, hem de sponsorlu olacak, '' 2-3 Mayıs 2009 da Düzce'de Yapılacak Kamp ve Offroad oyunları '' '' DÜZCE OFFROAD TEAM '' nickli (Serkan) arkadaştan bilgi alınabilir.

Zerrin bilgi için teşekkürler... Sende bu aralar biraz durgun gibisin... yedigöller fikrine ne dersiniz haftasonu bir gece kalınır...orman yürüyüşü de yapılır...bu haftasonu veya diğer haftasonu...geniş katılımlı bir etkinlik düzenleyelim..Baharın tadını çıkaralım ....

Ertürk,
18-19 Nisan'a ne dersin?

Ben durgun değilim aslında, geçen hafta sonu Haymana'da Off-Roaddaydık, önceki hafta sonu Eymir'de trekteydik :smiley:

Ama güzel olur, ben katılmak isterim Yedigöller Kampına, 18-19 banada uyar, hatta zaman olduğu için organizasyon daha rahat duyurulabilir.

erturk77' Alıntı:
Zerrin bilgi için teşekkürler... Sende bu aralar biraz durgun gibisin... yedigöller fikrine ne dersiniz haftasonu bir gece kalınır...orman yürüyüşü de yapılır...bu haftasonu veya diğer haftasonu...geniş katılımlı bir etkinlik düzenleyelim..Baharın tadını çıkaralım ....

Zerrin,
Düzenleyelim öyleyse. Ertürk gelirsin değil mi?

ceranus' Alıntı:
Ben durgun değilim aslında, geçen hafta sonu Haymana'da Off-Roaddaydık, önceki hafta sonu Eymir'de trekteydik :smiley:

Ama güzel olur, ben katılmak isterim Yedigöller Kampına, 18-19 banada uyar, hatta zaman olduğu için organizasyon daha rahat duyurulabilir.

Efe bey şimdi yedigöllerin en güzel zamanı doğa uyanıyor 14 nisanda işe başlıyorum en kötü ihtimalle 19 nisana gelebilirim gibi 18-19 nisanda olabilir siz organizasyona başlayın .(Yedigöllerde bu mevsimde hiç bir şey yapmayıp o gürül gürül akan sudan içmek için bile gitmeye değer.)

18-19 nisan olabilir.efe abi topik aç sen...yalnız yedigölleri bilen arkadaşlar biraz bilgi versin ... Adnan abi oraları en iyi sen biliyosun..Ayrınyıları sen ver istersen...Listeyi oluşturmaya başlayalım....haydi hepberaber kampa....

tamam abicim eyvallah.murat nerelerde bir haftadır haberleşemiyoruz...şunun kulağını çınlat abi...

Arkadaşlar

Etkinliği açtım. Aşağıdaki linkte

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29584.new#new

Haydi program yapalım.
Selamlar :smiley:

Arkadaşlar,

Yeni bir etkinlik açtım. Dağlar Daaaağlaaaaaar :D :D :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31676.new#new

Hasandağı problemi bir sene sonra geçen hafta sonu çözüldü.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52967.0

Selamlar

Efe

Efe bey merhaba,

Yazınızı okumaktan çok keyif aldım. Bende ilk tecrübemi Nisan ayında yaşayacağım. İnşallah sizin kadar başarılı olurum.

alperagat' Alıntı:
Efe bey merhaba,

Yazınızı okumaktan çok keyif aldım. Bende ilk tecrübemi Nisan ayında yaşayacağım. İnşallah sizin kadar başarılı olurum.

İyi tırmanışlar dilerim.
Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,801
Kaydolan Son Üyemiz
Aliberen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR