Hastalık Bulaştı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan stoper61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,590

stoper61

Yeni Üye
herkese merhabalar 2-3 aydır bı defender hastalıgı bulastı farklı forumları ınceledım okudum arastırdım google chrome dakı geçmıs sayfalar hep defender vıdeoları ve onunla ılgılı arastırmalarımla dolu suanlık arastırma asamasındayım kafama gore ucuz yollu bulursam çile cekmeye baslayacagımı zannedıyorum yavas yavas ezıyet ceke ceke yapmak ıstıyorum ALLAH ızın verırse uzun yıllar satmayacagım bı arac olması ıcın ugrasacagım ama ddıgım gıbı once guzel yapabılecegım bır arac bulmam lazım inş bulurum herkese guzel eglencelı forumlar

Etiketler
Ynt: Hastalık Bulaştı...

Öncelikle geçmiş olsun, kolaylıklar dilerim. Aracı ne amaçla kullanmayı düşünüyorsunuz? Kamp, gezi, off-road? Benzinli, zidel, Tdi, Td5, V8, 90, 110, kamyonet, 130 nasıl bir model arayışındasınız?

cok asırı off road cı degılım sadece dag bayır gezmeyı severım 110 kasa olmasını arzuluyorum kalabalık gıdıyoruz genelde motor değişimi hakkında net bırseyler bulamadım eger suan sıkıntı yok ıse dızel alıp bıraz ugrasmak ısıyorum ama degısım sıkıntı ıse benzinli 2.5 yada v8 farketmez ben aracı sadece yazın hazıran temmuz kullanacagım dıger 10 ay cogunda yatacak :smiley:

Geçenlerde Erzurum'da 110 V8 vardı satılık 16 bin ya da 14 bni beşyüz ilanda fiyatı vardı. Yanasip aynısını 23 bine ilana vermiş. Çok yol yapmayacaksan V8 süper olur. V8'ler 94 ve sonrasıdır, fabrika çışışı standart 4 teker disk fren, akslar 24 freze, Hidrolik direksiyondur. Şayet V8'in sesi sürücüyü coşturup gaza getirmezse yakıtı 2.5 benzinliden daha fazla değildir.

lpg taktırırım buyuk ıhtımalle cunku ben o sesı duydummu basmamak gıbı bırsey soz konusu olamaz ama su var 2 ay boyunca her gun bınılecek bır arac degıl 2-3 gunde bır yakacagı bana ne olur kı zaten 2 ayda bu dedıgım sekılde onemlı olan guzel uygun bır araba bulmam bakalım arastırmadayım bulabılecegız mı orduda serdar dı galıba ıveco daıly motor atmıs sıfırdan şaseden toplamıs onun arabasını ınceleme fırsatım oldu bayıldım ama malıyet asırı :(

aşağıdaki ilanı inceleyebilirsin suan yurur durumda üstelik hergun
gun içinde işden eve evden balığa gece gunduz üstelik
satma nedenim evdekiler ısınamadı bu bir ikincisi artık bıraz da evde durmak istiyorum
her akşam balık kamp yoruldum
pompa enj. ler yeni ayarlandı
hemen hemen tüm motor parçalarından 2şer tane var
say.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95359.0
eklemeyi unutmusum özür dilerim
syg.

sdurdu' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95359.0
eklemeyi unutmusum özür dilerim
syg.

ARACIN resımlerını goremıyorum suankı resımlerını gorebılecegım bı yer varmı otekı konudada acılmıyo resımler emaıl olarak da atabılırsınız ıstersenız eecelin@hotmail.com

aksilik olmuş kusura bakma akşama kadar çeker yollamaya çalısırım
syg.

stoper61' Alıntı:
herkese merhabalar 2-3 aydır bı defender hastalıgı bulastı farklı forumları ınceledım okudum arastırdım google chrome dakı geçmıs sayfalar hep defender vıdeoları ve onunla ılgılı arastırmalarımla dolu suanlık arastırma asamasındayım kafama gore ucuz yollu bulursam çile cekmeye baslayacagımı zannedıyorum yavas yavas ezıyet ceke ceke yapmak ıstıyorum ALLAH ızın verırse uzun yıllar satmayacagım bı arac olması ıcın ugrasacagım ama ddıgım gıbı once guzel yapabılecegım bır arac bulmam lazım inş bulurum herkese guzel eglencelı forumlar

Merhaba hocam bende sizinle aynı durumdayım, sormayın çok pis bir hastalık bu yatıyorum defender gözümü açıyorum defender, araştırma safhası devam etmekte bilinçsiz alıcılardan olmak istemiyorum, bende özellikle kamp ve çok ağır olmayan ama yine de "off the road" olan amaçlar için araştırıyorum ;D benim anladığım uygun fiyata yapılmışını aramak en azından taban ve hareketli aksamları elden geçmiş ve motoru düzgün çalışan sonra onun üzerine keyfe göre aksesuar ve bakım yapılacak bir araç bulmak hedefim.
Benzin+Lpg nin dizelden daha verimli olacağını düşünüyorum şehir içinde lpg arazide benzine geçmek bana mantıklı geliyor ama tabi konuya daha haiz üyelerimizin tavsiyelerine önem göstermek gerek, açıkçası bende uzun yıllar bende kalacak bir araç istiyorum ancak senin aksine gündelik kullanım için de ne kadar eziyet verdiklerini de merak ediryorum. hem işe git gel hemde araziye git gel hemde yakıtı motoru düzgün, fiyatı uygun bir dengeli defender bulmak kolay değil. ikimize de kolay gelsin ne diyeyim ve her türlü tavsiyeye açığım :smiley:

ben hala arayıslardayım ınşALLAH ıkımızde ıstedıgımız gıbı arac buluruz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR