yasarergun
Dünyayı değiştirebilirsin
Ynt: Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi Duyurusu (12 Aralık 2010)
Katılamadım ancak bu hafta aranızdayım
Ama bu hafta biraz zor olacak umarım hedefe varabiliriz
Hedef neresi mi ?
Şimdilik hesap radarın kuzeyindeki 1750 metrelik düzlüğe çıkmak teorik olarak yol var sanırım 3 sene önce idi oraya araçla gitmiştim ama oralarda kar var nereye kadar gideriz bilemem
şimdiden cumartesi sabah erken kalkıp "klasik" bir amanoslar aktivitesi yapmak için kendinizi hazırlayın en kalın kıyafetlerinizi hazırlayıp kazma kürek halat u kilit ya da çelik karabinalarınızı da hazırlayın derim sucuk ekmek dememe gerek yok sanırım
sucuklardan beşler olmayanı ya da kasapta hazırlanmayanını pişirmem demedi demeyin
sanırım bu mesajı yeni açacağımız başlığa da yazmam gerekecek
Katılamadım ancak bu hafta aranızdayım
Ama bu hafta biraz zor olacak umarım hedefe varabiliriz
Hedef neresi mi ?
Şimdilik hesap radarın kuzeyindeki 1750 metrelik düzlüğe çıkmak teorik olarak yol var sanırım 3 sene önce idi oraya araçla gitmiştim ama oralarda kar var nereye kadar gideriz bilemem
şimdiden cumartesi sabah erken kalkıp "klasik" bir amanoslar aktivitesi yapmak için kendinizi hazırlayın en kalın kıyafetlerinizi hazırlayıp kazma kürek halat u kilit ya da çelik karabinalarınızı da hazırlayın derim sucuk ekmek dememe gerek yok sanırım
sanırım bu mesajı yeni açacağımız başlığa da yazmam gerekecek