Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,217

menderessereflisan

LR Series III- 88"CSW- 2.25 Petrol+LPG-1983
Yer
İskenderun- HATAY
Arkadaşlar (özellikle Erdinç) lütfen fotoğraflarınızı bekliyoruz. [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

PC125848.jpg

PC125851.jpg

PC125858.jpg

PC125857.jpg

PC125861.jpg

Etiketler

Ynt: Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi

ne deseniz haklısınız? Bizim gibi teknolojiyi yakından takip etmeyenler için bu tip şeyler zor oluyor.

Mahmut Bey'ler harikulade profosyonel anlamda foto ve videolar çektiler. Toplam 150 GB'tan fazla foto-video yu Mahmut Bey'in stüdyosundan gece 23:30 sularında harici harddiskimle aldım. Sabahı ofise getirdim ve benim virüs programı tüm harddiski silip bir de üzerine format attı. :mad:

Bu hafta içi tekrar foto-videoları alacağım ve bu sefer virüs programını rafa kaldırıp gezenbilirde fotoları yayınlayacağım. Asıl sizlerinde görmesini istediğim videolar. Aslında Mahmut Bey'ler foto-videoları kendileri yayınlayacaktı. Fakat stüdyodaki tempoya şahit oldum geç saatlere kadar çok yoğun çalışıyorlar ve bu yüzden gezenbilir sitesinede girme fırsatları olmuyor.

Fotoğrafları birşekilde küçültüp yayınlayabilirim ama videolar beni aşar ;D Videoları küçültme, kesme vb. daha önce yapmadım. Boyutları ve metrajları çok yüksek. Bir şekilde öğrenilip yapılabilinir ama bu konuyu araştırıp öğrenmeye zaman ayırabilmek en büyük meselede bu. Bir programı ilk defa kullanmak her zaman bir hayli uzun sürer :smiley:

Movie dosyalarını gezenbilirde yayınlayacak teknik bilgilere sahip arkadaşlar var ise, ben ham görüntüleri verebilirim.

kısa bir videomuz eklendi.linki aşağıdadadır

http://seyrihatay.com/hatayseyir.aspx?ID=22...

herkese iyi ofroadlar

Arkadaşlar elinize sağlık. Harika bir iş çıkarmışsınız. Çekimler çok hoş olmuş. Grubumuzun tam da eksik olduğu konuyu doldurmuşsunuz. Devamını bekleriz. Haftaya Sarıseki kanyonunda bırakın Hatay, Türkiye de kmsenin görmediği güzellikleri görme fırsatı bulacağız. Katılımınızı bekliyoruz. Sevgiler..

video çok güzel olmuş ya gerçekten ellerine sağlık arkdaşların ama asıl çamurlu parkurda biçekim olcaktı ah ah :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR