Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi
Ynt: Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi
ne deseniz haklısınız? Bizim gibi teknolojiyi yakından takip etmeyenler için bu tip şeyler zor oluyor.
Mahmut Bey'ler harikulade profosyonel anlamda foto ve videolar çektiler. Toplam 150 GB'tan fazla foto-video yu Mahmut Bey'in stüdyosundan gece 23:30 sularında harici harddiskimle aldım. Sabahı ofise getirdim ve benim virüs programı tüm harddiski silip bir de üzerine format attı.
Bu hafta içi tekrar foto-videoları alacağım ve bu sefer virüs programını rafa kaldırıp gezenbilirde fotoları yayınlayacağım. Asıl sizlerinde görmesini istediğim videolar. Aslında Mahmut Bey'ler foto-videoları kendileri yayınlayacaktı. Fakat stüdyodaki tempoya şahit oldum geç saatlere kadar çok yoğun çalışıyorlar ve bu yüzden gezenbilir sitesinede girme fırsatları olmuyor.
Fotoğrafları birşekilde küçültüp yayınlayabilirim ama videolar beni aşar ;D Videoları küçültme, kesme vb. daha önce yapmadım. Boyutları ve metrajları çok yüksek. Bir şekilde öğrenilip yapılabilinir ama bu konuyu araştırıp öğrenmeye zaman ayırabilmek en büyük meselede bu. Bir programı ilk defa kullanmak her zaman bir hayli uzun sürer
Movie dosyalarını gezenbilirde yayınlayacak teknik bilgilere sahip arkadaşlar var ise, ben ham görüntüleri verebilirim.
Ynt: Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi
Arkadaşlar elinize sağlık. Harika bir iş çıkarmışsınız. Çekimler çok hoş olmuş. Grubumuzun tam da eksik olduğu konuyu doldurmuşsunuz. Devamını bekleriz. Haftaya Sarıseki kanyonunda bırakın Hatay, Türkiye de kmsenin görmediği güzellikleri görme fırsatı bulacağız. Katılımınızı bekliyoruz. Sevgiler..