Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,364
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

MTNYLDRM2' Alıntı:
Sabırsızlıkla bekliyoruz.Baya ara verdik sanırım ;)
idare et Metin bey bizimkiler çamur arıyorlar ALLAH gönüllerine göre veriyor yağmuru çamuru mızıkçılık yapan bizimkiler bu gün evden çıkmayalım diye son anda karar değiştiriyorlar iyide ediyorlar Menderes hoca haber vermese migrosa güvenlikçi olacaktık selamlar

Etiketler
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

küçük ağa' Alıntı:
idare et Metin bey bizimkiler çamur arıyorlar ALLAH gönüllerine göre veriyor yağmuru çamuru mızıkçılık yapan bizimkiler bu gün evden çıkmayalım diye son anda karar değiştiriyorlar iyide ediyorlar Menderes hoca haber vermese migrosa güvenlikçi olacaktık selamlar
Duyduğuma göre güççük ağa vazgeçmiş geçen haftaki geziden :eek: bu havada gezimi olurmuş :eek: demiş ben bilirim topboğazının rüzgarını deyip aklımızı bulandırmış ???yorgan,sıcaksoba,uyku tatlımı tatlı gelmiş. ::smiley:aslında işin aslı böyleymiş hakim bey ;D.Arkadaşlar geçen haftaki gezi güzergahını salı günü motorlarla geçtik yolda heyalanlar olmuş Ağaçlar devrilmiş yani o güzergahı çoookkk zor geçeriz bende motorlu testere var ağaçları keser atarız yoldan!ancak heyalan olan yerlerde çok toprak var herkesin kürek getirmesi gerekir sıkı çalışırsak 1 saatte ancak açarız yolu 2 noktada toprak yığılmış sevindirici taraf toprak çamur değil.kumsal bir yapısı var yani kürek çamur olmadan çalışır.vaziyet böyle ;)göbek atar gideriz tırsarsak başka güzergah deneriz bahsettiğim güzergah bu bölgenin engüzel parkurudur dere harika rampalar tam araçlara göre tambir off_road lık yer A.Hamitte videoya çekerse ömrübillah konuşulacak bir gezi olacak lakin çoookkk terleyeceğiz bu vesileyle gezi saatini erkene almamız gerekir.vaziyet böyle KÜÇÜKAĞA Gayrısını sen düşün ::smiley:

Hasan abi Allahın'a kurban .Valla gidelim iyi olur Sedat başkanım sen gelmiş olursan alo de bari misafir edelim.Gezilerin HARİCİNDE DE GÖRÜŞMEK LAZIM MÜSLÜMAN MÜSLÜMAN KÜLÜNE MUHTAÇTIR :smiley: Bu arada benim cep 0535 3224817 diğer büyüklerimiz de yazarlarsa sevinirim.

Bizde boş durmadık pazar günü bi kere erken kaltık damara işlemiş gidecez çamur mamur görecek lastikler........

DSC07682.jpg

BEYAZZZZZZZ

DSC07679.jpg

SOĞUK MU NE?

DSC07708.jpg

hasancolakefe' Alıntı:
Duyduğuma göre güççük ağa vazgeçmiş geçen haftaki geziden :eek: bu havada gezimi olurmuş :eek: demiş ben bilirim topboğazının rüzgarını deyip aklımızı bulandırmış ???yorgan,sıcaksoba,uyku tatlımı tatlı gelmiş. ::smiley:aslında işin aslı böyleymiş hakim bey ;D.Arkadaşlar geçen haftaki gezi güzergahını salı günü motorlarla geçtik yolda heyalanlar olmuş Ağaçlar devrilmiş yani o güzergahı çoookkk zor geçeriz bende motorlu testere var ağaçları keser atarız yoldan!ancak heyalan olan yerlerde çok toprak var herkesin kürek getirmesi gerekir sıkı çalışırsak 1 saatte ancak açarız yolu 2 noktada toprak yığılmış sevindirici taraf toprak çamur değil.kumsal bir yapısı var yani kürek çamur olmadan çalışır.vaziyet böyle ;)göbek atar gideriz tırsarsak başka güzergah deneriz bahsettiğim güzergah bu bölgenin engüzel parkurudur dere harika rampalar tam araçlara göre tambir off_road lık yer A.Hamitte videoya çekerse ömrübillah konuşulacak bir gezi olacak lakin çoookkk terleyeceğiz bu vesileyle gezi saatini erkene almamız gerekir.vaziyet böyle KÜÇÜKAĞA Gayrısını sen düşün ::smiley:
Sayın Hasan Kaçakefe öncelikle hayırlı olsun antekeliler seni silip sevaba girmişler yeni duydum Lütfü anlattı asaletlerini yine göstermişler aferin kendilerine iyi etmişler hayırlı olsun ki öyle zatıalinize,eşiniz hanımefendiye ve çocuklarınıza yakışmayan bir ortamdan kurtulmuşsun tebrik ederim.ben,hamid,talip,erdal tam tekmil evden biraz uzaklaşacaktık Menderes hoca aradı yağmur çamur çocukları oturtacak yer bulamayız dedi benim için farketmez dedim sizinlede görüşeceğini söyledi benim gitmeyelim diye önerim olmadı.benim arabayı sen biliyorsun tam tesisat hazır,sol kolum sakat ve ben solağım beni çalıştıramazsınız haberiniz olsun,herkes erzak,çay,çay semaverini yanında mutlaka getirsin benim semavere birileri el koydu gibi,Hasan bey kaçak çay getirme ben içmem ona göre semaverde ve mangalda kullanılacak yakacağıda unutmayın gezinin saati önemli değil erken olması daha iyi yazımı bitirirken senin adına çok sevindim o toplulukla senin uyum sağlaman imkansızdı bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demiş atalarımız ne zaman ben bunlarla bir araya gelsem huzursuzluk çıkıyor cenabı hak YASİNİ ŞERİFTE ne diyor ey kullarım sizler HABİBİM NECCARI KATLEDENLERDEN olmayınız demiyormu bu tartışılmaz bile gezilerde alkol olmasın dedik durum meydanda sanki benim çokta eyvallahım var çok kötü bir şey istedik neyse görüşürüz selam söyle tekrar hayırlı olsun iyi olmuş

Metin ve Tunç bey hafta sonunu güzel geçirmişsiniz maşallah keyfinize diyecek yok selamlar

küçük ağa' Alıntı:
Sayın Hasan Kaçakefe öncelikle hayırlı olsun antekeliler seni silip sevaba girmişler yeni duydum Lütfü anlattı asaletlerini yine göstermişler aferin kendilerine iyi etmişler hayırlı olsun ki öyle zatıalinize,eşiniz hanımefendiye ve çocuklarınıza yakışmayan bir ortamdan kurtulmuşsun tebrik ederim.ben,hamid,talip,erdal tam tekmil evden biraz uzaklaşacaktık Menderes hoca aradı yağmur çamur çocukları oturtacak yer bulamayız dedi benim için farketmez dedim sizinlede görüşeceğini söyledi benim gitmeyelim diye önerim olmadı.benim arabayı sen biliyorsun tam tesisat hazır,sol kolum sakat ve ben solağım beni çalıştıramazsınız haberiniz olsun,herkes erzak,çay,çay semaverini yanında mutlaka getirsin benim semavere birileri el koydu gibi,Hasan bey kaçak çay getirme ben içmem ona göre semaverde ve mangalda kullanılacak yakacağıda unutmayın gezinin saati önemli değil erken olması daha iyi yazımı bitirirken senin adına çok sevindim o toplulukla senin uyum sağlaman imkansızdı bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demiş atalarımız ne zaman ben bunlarla bir araya gelsem huzursuzluk çıkıyor cenabı hak YASİNİ ŞERİFTE ne diyor ey kullarım sizler HABİBİM NECCARI KATLEDENLERDEN olmayınız demiyormu bu tartışılmaz bile gezilerde alkol olmasın dedik durum meydanda sanki benim çokta eyvallahım var çok kötü bir şey istedik neyse görüşürüz selam söyle tekrar hayırlı olsun iyi olmuş
Sedat abi çok teşekkürler herşey dediğiniz gibi oluyor. bizde Kinin,nefretin hilenin,hırgürün olduğu yerde durmayız gerekeni yaptım seviyelerine ineceğimizi zannedip kitlemişler açtığım gezi raporunu bende tüm gezilerimi sildim siteden hülasa benim için HAMOK Diye bir site yok artık! biz işimize, yapacağımız yeni gezilere, yeni dostluklara bakalım pazar günü havalar nasıl yağmur varsa yandık yer çok zorlu salı günü geçtik heyalan olmuş yerler bizi zorlar önden seni veya menderes hocayı indirelim ;D dereye gözümüz keserse diğer arkadaşlarıda çağırırız parkur çok güzel inşallah sorun yaşamayız bu arada en az 3 kürak ve motorlu testere gerekir testere bende var getirecem kürek bende yok olanlar getirsin çaylarımız hakiki türk çayı olup bağımlılık yapar :eek:

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | HATAY

Meteoroloji işleri genel müdürlüğü sayfasından baktım pazar günü sağnak yağış gösteriyor sizlerde bir kontrol edin,herkes yanına yeterli sayıda yağmurluk veya panço,çizme alsın kış günü arabalarda bulunsun gerekebilir

küçük ağa' Alıntı:
İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | HATAY

Meteoroloji işleri genel müdürlüğü sayfasından baktım pazar günü sağnak yağış gösteriyor sizlerde bir kontrol edin,herkes yanına yeterli sayıda yağmurluk veya panço,çizme alsın kış günü arabalarda bulunsun gerekebilir
evet hava bozuk gözüküyor dolayısıyla güzergay değiştirmemiz gerekir yağmurda o parkura giremeyiz :eek:

1. Menderes ŞEREFLİŞAN (Land Rover SIII) 0535 3016264
2. Hasan ÇOLAKEFE (Suzuki Vitara)
3. Sedat BAKIR (Mitsubishi Pajero)
4. Nevzat BOZKURT (Suzuki Vitara)
5. Metin YILDIRIM (OPEL FRONTERA)
6. Ahmet MERCAN (HYUNDAI GLOPPER)
7. Erkin Y. GEDİK. (Landrover Discovery 2)

Bu sefer geliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

SON KONULAR

Geri