Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,364
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

ben her türlü hava koşulunda varım ama gelemezsem de mazur görün malum eşim hamile heran herşey olabilir:smiley:)ama bu pazar allahtan bi mani çıkmazsa yanınızdayım...

Etiketler
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

Küçükağam,Menderes hocam bukez herkes zora talip olmuş ;DTahrik oluyom valla.Gaza gelmeyelim'de.Ağam nediyon bu işe yağmurda taşta yağsa geleceğiz diyolar iş ciddi. ;D

Hasan bey,
Benimki dahil bildigim kadariyla uc aracta vinc var bata cika tamamlariz parkuru.:smiley:

hasancolakefe' Alıntı:
Küçükağam,Menderes hocam bukez herkes zora talip olmuş ;DTahrik oluyom valla.Gaza gelmeyelim'de.Ağam nediyon bu işe yağmurda taşta yağsa geleceğiz diyolar iş ciddi. ;D
Gelin ata binmiş ya nasip demiş evden çıkıp dağın bir tarafına gidekte nereye olursa olsun ben yeri bilmediğim için bir şey demiyorum ben herşeye uyarım parkuru en iyi bilen ve öneren sensin sen karar vereceksin benim araba dizel gaza gelemem tüplüler düşünsün

hastidim' Alıntı:
ben her türlü hava koşulunda varım ama gelemezsem de mazur görün malum eşim hamile heran herşey olabilir:smiley:)ama bu pazar allahtan bi mani çıkmazsa yanınızdayım...
sen evden izin almadan önlem almadan zaten teşebbüs bile etme her şeyi organize et kardeşim doğum işi herşeyden önemli gittiğimiz yerlerde telefonda çekmez ah almayalım

;D Anlaşılan baya eğlenceli olacakk :smiley: Ben hazırım foto makinası + camera ::smiley:

Sedat abi,

Sen yine kurtarirsin bizi:smiley:

arkadaşlar,topboğazındaki barajı besleyen çayın çıkış yerine yörede GÖZ derler.iki ayrı yolu vardır.bunlardan biri dinamit deposunun aşağısından geçer.bu yol düzdür ama dardır araç geçermi bilemem.diğer yol derinderedeki karakolun yanından geçen dikey ve kestirme yoldur.fakat bu yolun toprak cinsi tırımdır.çok gevşek bir topraktır.tehlikelive heyecan vericidir.ustalara çok iş düşecek.bu gözün kaynağına zaman zaman yüzmek için havuzda yaptığimız olmuştu-40 yıl önce-suyu çok soğuktur yazları.bir karpuzu bir dakikada çatlatır. alternatif güzergah .....gedik-yukarı çakallı-karnıkara köyü yolu4km.sola saparak ANTİK ANTEKE YOLU ,ndan topboğazı organie sanayi............olabilir.herkese selamlar.

Arkadaşlar yörenin sahibi ortaya çıktı ses verdi Sayın Nevzat Hocamıza uyacağız Hasan Beyde fikrini belirtirse dahada iyi o bölgeyi motorlu araçla son geçen o

Hocanını dediğinide tut gittiği yolada git ben hocaya uyalım derim zira dedikleri doğru ;D

ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ .EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER....

DSC07834.jpg

Metin bukadar mı resimler? (Bu arada yavaş ceker unutma javascript:void(0);)
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

OCAK 8.2012 BELEN-YAPRAKKÖY-ÇENGEN (27) [800x600].JPG

OCAK 8.2012 BELEN-YAPRAKKÖY-ÇENGEN (57) [800x600].JPG

OCAK 8.2012 BELEN-YAPRAKKÖY-ÇENGEN (48) [800x600].JPG

OCAK 8.2012 BELEN-YAPRAKKÖY-ÇENGEN (73) [800x600].JPG

OCAK 8.2012 BELEN-YAPRAKKÖY-ÇENGEN (75) [800x600].JPG

Başlarken hava güzeldi ama dağlar güzelligini gizledi bizden....
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

OCAK 8.2012 BELEN-YAPRAKKÖY-ÇENGEN (100) [800x600].JPG

OCAK 8.2012 BELEN-YAPRAKKÖY-ÇENGEN (104) [800x600].JPG

OCAK 8.2012 BELEN-YAPRAKKÖY-ÇENGEN (102) [800x600].JPG

OCAK 8.2012 BELEN-YAPRAKKÖY-ÇENGEN (120) [800x600].JPG

OCAK 8.2012 BELEN-YAPRAKKÖY-ÇENGEN (101) [800x600].JPG

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
Yol bitti yapaçak birşey yok...
[attachment=5]

OCAK 8.2012 (67).JPG

OCAK 8.2012 (66).JPG

OCAK 8.2012 (89).JPG

OCAK 8.2012 (111).JPG

OCAK 8.2012 (116).JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

SON KONULAR

Geri