KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ben her türlü hava koşulunda varım ama gelemezsem de mazur görün malum eşim hamile heran herşey olabilir)ama bu pazar allahtan bi mani çıkmazsa yanınızdayım...
Küçükağam,Menderes hocam bukez herkes zora talip olmuş ;DTahrik oluyom valla.Gaza gelmeyelim'de.Ağam nediyon bu işe yağmurda taşta yağsa geleceğiz diyolar iş ciddi. ;D
Küçükağam,Menderes hocam bukez herkes zora talip olmuş ;DTahrik oluyom valla.Gaza gelmeyelim'de.Ağam nediyon bu işe yağmurda taşta yağsa geleceğiz diyolar iş ciddi. ;D
Gelin ata binmiş ya nasip demiş evden çıkıp dağın bir tarafına gidekte nereye olursa olsun ben yeri bilmediğim için bir şey demiyorum ben herşeye uyarım parkuru en iyi bilen ve öneren sensin sen karar vereceksin benim araba dizel gaza gelemem tüplüler düşünsün
ben her türlü hava koşulunda varım ama gelemezsem de mazur görün malum eşim hamile heran herşey olabilir)ama bu pazar allahtan bi mani çıkmazsa yanınızdayım...
sen evden izin almadan önlem almadan zaten teşebbüs bile etme her şeyi organize et kardeşim doğum işi herşeyden önemli gittiğimiz yerlerde telefonda çekmez ah almayalım
arkadaşlar,topboğazındaki barajı besleyen çayın çıkış yerine yörede GÖZ derler.iki ayrı yolu vardır.bunlardan biri dinamit deposunun aşağısından geçer.bu yol düzdür ama dardır araç geçermi bilemem.diğer yol derinderedeki karakolun yanından geçen dikey ve kestirme yoldur.fakat bu yolun toprak cinsi tırımdır.çok gevşek bir topraktır.tehlikelive heyecan vericidir.ustalara çok iş düşecek.bu gözün kaynağına zaman zaman yüzmek için havuzda yaptığimız olmuştu-40 yıl önce-suyu çok soğuktur yazları.bir karpuzu bir dakikada çatlatır. alternatif güzergah .....gedik-yukarı çakallı-karnıkara köyü yolu4km.sola saparak ANTİK ANTEKE YOLU ,ndan topboğazı organie sanayi............olabilir.herkese selamlar.
Arkadaşlar yörenin sahibi ortaya çıktı ses verdi Sayın Nevzat Hocamıza uyacağız Hasan Beyde fikrini belirtirse dahada iyi o bölgeyi motorlu araçla son geçen o