Hava Filtresi Göstergesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cem.321 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,233

cem.321

Kamp II
Yer
istanbul
Sayın arkadaşlar, ekteki filtre gösterge resminde göstergenin içi 'beyaz' renk. Dolunca ve/veya dolmaya başlayınca ne renk oluyor? Yoksa bu resimdeki görünüm dolu olduğunun ifadesi mi? Araç 13000km de ve toprak köy yolları, dağ yolları gibi oldukça tozlu bölgelerde fazlaca km yaptım. Hani soft-off-road hesabı... ;) Saygılar...

29102011135.jpg

Etiketler
Ynt: Hava Filtresi Göstergesi

Bu soruya serkanefe daha net cevap verebilir. Çünkü hava filtresi göstergesinden o söz etmişti.

Benim filtrenin o işareti de beyazdı. fakat ben sormayı unuttum servise. Cem bey, bakıma gidince siz de sorarsanız aydınlanırız.

Serviste 'beyaz' normal dediler... Dolmaya başlayınca, usta tam hatırlayamadı, siyah veya yeşil renk alıyormuş....

mimar_ankara' Alıntı:
veterinerin olmadığı bir topiğe bakayım dedim..nafile, burda da o...))
depremle yaşamayı öğrenmek gibi bir şey,,,, bizde Abdullah bey le yaşamayı öğreneceğiz sanırım ; ;D ;D

repM' Alıntı:
o zaten su götürmez bir gerçek :D :D
Lütfen konu başlığı dışı mesajlar yazmayalım, yazanları uyaralım.
repM' Alıntı:
depremle yaşamayı öğrenmek gibi bir şey,,,, bizde Abdullah bey le yaşamayı öğreneceğiz sanırım ; ;D ;D
afaroz oluncaya,
siz faşizmden vazgeçinceye
ya da ben ölünceye kadar
sanırım öyle....

veteriner' Alıntı:
Lütfen konu başlığı dışı mesajlar yazmayalım, yazanları uyaralım. afaroz oluncaya,
siz faşizmden vazgeçinceye
ya da ben ölünceye kadar
sanırım öyle....
bi düzen sağlayıcı daha,,

veteriner' Alıntı:
Faşizm var oldukça biz de var olacağız. Biz var oldukça mücadelemiz sürecek.

Kime karşı.?? Dacia Duster kullanıcılarını rencide etmek ve/veya küçümsemek mi mücadeleniz.?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler