okitay ÖZGÜRLÜK= DOĞA Mesajlar 485 Tepkime Puanı 0 Yer MARMARİS 19 Kas 2009 #1 1.200 TL. sıfır ayarında hava yastıklı,elektirik ısıtmalı, yırtıksız,deliksiz,derinlik ayarlı,yükseklik ayarlı, bel destek ayarlı,kol dayamalı,fotoda herşey ortada....
1.200 TL. sıfır ayarında hava yastıklı,elektirik ısıtmalı, yırtıksız,deliksiz,derinlik ayarlı,yükseklik ayarlı, bel destek ayarlı,kol dayamalı,fotoda herşey ortada....
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 20 Kas 2009 #2 Ynt: Hava Yastıklı & Elektirik Isıtmalı Koltuk (Binek Araçlara Olmaz) Benim bildiğim hava yastıkları yan direklerde olduğunu sanıyordum...
Ynt: Hava Yastıklı & Elektirik Isıtmalı Koltuk (Binek Araçlara Olmaz) Benim bildiğim hava yastıkları yan direklerde olduğunu sanıyordum...
okitay ÖZGÜRLÜK= DOĞA Mesajlar 485 Tepkime Puanı 0 Yer MARMARİS 20 Kas 2009 #3 Ynt: Hava Yastıklı & Elektirik Isıtmalı Koltuk (Binek Araçlara Olmaz) hasanfb' Alıntı: Benim bildiğim hava yastıkları yan direklerde olduğunu sanıyordum... Genişletmek için tıkla ... araca göre değişiyor yeri araştırmak lazım....
Ynt: Hava Yastıklı & Elektirik Isıtmalı Koltuk (Binek Araçlara Olmaz) hasanfb' Alıntı: Benim bildiğim hava yastıkları yan direklerde olduğunu sanıyordum... Genişletmek için tıkla ... araca göre değişiyor yeri araştırmak lazım....
GezenGen Zirve Mesajlar 1,363 Tepkime Puanı 5 20 Kas 2009 #4 Ynt: Hava Yastıklı & Elektirik Isıtmalı Koltuk (Binek Araçlara Olmaz) hasanfb' Alıntı: Benim bildiğim hava yastıkları yan direklerde olduğunu sanıyordum... Genişletmek için tıkla ... yan hava yastıkları %99 oranında koltuklarda oluyor. Artan hava yastık sayısı ile ekstradan A sütunu ve arka sütun gibi yerlere de konuluyor artık
Ynt: Hava Yastıklı & Elektirik Isıtmalı Koltuk (Binek Araçlara Olmaz) hasanfb' Alıntı: Benim bildiğim hava yastıkları yan direklerde olduğunu sanıyordum... Genişletmek için tıkla ... yan hava yastıkları %99 oranında koltuklarda oluyor. Artan hava yastık sayısı ile ekstradan A sütunu ve arka sütun gibi yerlere de konuluyor artık
okitay ÖZGÜRLÜK= DOĞA Mesajlar 485 Tepkime Puanı 0 Yer MARMARİS 24 Kas 2009 #5 Ynt: Hava Yastıklı & Elektirik Isıtmalı Koltuk (Binek Araçlara Olmaz) güncel
okitay ÖZGÜRLÜK= DOĞA Mesajlar 485 Tepkime Puanı 0 Yer MARMARİS 4 Ara 2009 #6 Ynt: Hava Yastıklı & Elektirik Isıtmalı Koltuk (Binek Araçlara Olmaz) GÜNCEL