Hayaller Gerçek Olunca...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 627
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,703
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

mrdnmz' Alıntı:
Daha ilaveler vs ile en son tartacağım.

Yakıt araç boşken de aynı yakıyor yüklüykende ilginç. Demek ki yük yakıt pek ilgili indeksler değil bu araçlarda...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Emre ben Defender ı aldığımda 11 lt/100 km gibi yakıyordu. şu anda (yapılanları biliyorsun) ekstrem lastiklerle 15-16 lt gibi. ama bu ölçümde arazide var. sadece port bagaj vinç 100 km de 1 lt farkettiriyor. dizelde yük ve lastik ölçüsünün farkı var benzinli kullanmadığım için birşey diyemem ama.

Etiketler

100km de 3lt fazla yakacak diye üstüne yükleyeceğimiz binlerce liralık ekipmanlardan mı vazgeçelim yoksa fiyatı olmayan yaşadıklarımızdan mı...

Çok da kafaya takmayalım takanları uyaralım takmasınlar.

Bu işler zaten akıllı adam işi değil hesap kitap işi hiç değil... Herkesçe malum...

diye uzar gider yazılacaklar...

Ha bir de ben ne sonuncuyum yazan ne de araç toplayan :smiley:

Ben 3 yıldır tek araç olarak kullanıyorum, senede ortalama 20.000 km. Yol yapıyorum defenderla. Şunu öğrendim tek araç olacaksa at lastik kilit heryere gidiyor. Bu seneki gibi sadece offroad için haftasonları kullanılacaksa zaten yakıt hesabı yapmanın anlamı yok. Arazide 20 lt den fazla yakıyor ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

tafa4196' Alıntı:
Arkadaşlar bırakın şimdi yakıtı ben hala kafama ve bütçeme göre bir araç bulamadım. ihaleden de ses yok ne yapsak ki....
Gerçi sizde var nasıl olsa ben puntoyu bırakmasam mı? :smiley:

Benimkini satayım sana hazır haftaya da geliyorum :smiley:

tafa4196' Alıntı:
Kanka boş mu satıcan dolumu?

tam karar vermiş değilim tafa. ya dolu satıp biraz daha yapılı ve 2000 üstü birşey alıcam. ya da 175bg. commonrailli bir motor+şanzuman takım buldum adamla anlaşabilirsem satmadan operasyona girip değiştiricem motoru. ;) gelince detayını konuşuruz zaten.

Ynt: Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

bulent kocoglu' Alıntı:
Biraz acele et.
Ankara'da Voyvoda diye bir defender sapığı varmış.
Ortalıkta "en güzel benimki" diye hava atıyormuş :smiley:
topraklar kurumadan onun arabasını çekmem lazım :smiley:

Estağfurullah Bülent bey defender konusunda teveccühünüz :D nacizane çalışmamız dikkatinizi çektiyse ne mutlu derim, foruma olan katkılarınız dan özellikle defender bölümüne, vakti geldi de geçiyor, en kısa zamanda aramızda görmek isteriz artık sizide, uzun süre Ankarada olamayacağım maalesef doğu görevi için birkaç hafta.sonra Iğdır dayım toprak yaş kuru farketmez bize herzaman bekleriz :smiley:
saygılarımla,
Alkım.

alkım beyin port bagajı voyvoda dahadamı güzel olacak ne =)

2014-03-29-245.jpg

2014-03-29-240.jpg

2014-03-29-241.jpg

2014-03-29-243.jpg

2014-03-29-242.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR