mrdnmz
Hilux N70
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...
Evet elektrik işlemlerimiz bittiğine göre bir toparlama daha yapalım.
Komple tesisat sigorta kutusu elden geçti %80 yenileri ile değişti
Ön tarafta turbo havalandırma yerine orjinalinde de olduğu gibi saat geldi.
Arka silecek takıldı motor sağlam çıktı canavar gibi çalşıyor. Silecek su deposu değişti ön/arka motorlar sağlam çıktı
Elektronik ateşlemeye geçildi şu an 40litre gaz aldım şehir içinde kullanıyorum sabah oğlanı okula sonra işe ve akşam işten eve yoğun şehir içi trafiği bakalım ne olacak sonuç
Şnorkel bağlandı tesisatı yaparken ekstra sağlam yapmaya çalıştık fotoğrafları yarın
Far lara röle takıldı ampüller değişti sol far değişti
Arka çalışma lambası ayarlandı bağlantısı yapıldı çalışıyor
Geri lambası çalışmıyordu daha doğrusu arabanın arkasındaki hiçbir lamba çalışmıyordu frenler hariç meğer bağlantıları yapılmamış hepsi toparlandı
Arkaya ilaveten bir hat çekildi buzdolabı için çakmak girişi takacağım
Aynı boş hattan önde kaput iççnde var ilerideki planlar için
Akü şalteri takıldı aküm 105 lik ve testten başarı ile geçti ikinci akü takılmadı ama hazırlığı yapıldı
Vinç bağlandı en sonunda
Şaseler yapıldı üst sisler takıldı bağlandı
İçerideki konsol takıldı bağlantıları yapıldı
Çadır ın ısıtma sistemi hazırlandı ön konsol a bağlantısı yapıldı battaniyeler geldi Şahika dan aldım 60*160 ölçülerinde 2 tane geldi gelmeden sahibi ile de göürüştüm kablıları ve bağlantılarını sağolsun hazır gönderdi.
Jant larımız geldi bugün temizlik ve boya işleri bitti
Kaputun mafsallı olan açma zımbırtısı düz sopa ile değişti
Telsiz direkt bağlandı Öidland 203 telsizi izd yine Midland S9 telsiz bağlantısı sağ ön çamurluk üstüne takıldı bağlantıları yapıldı
Teyp bağlantıları kabloları yeri de dahil değişti daha güzel ses veriyorlar artık
Bütün hatlar ve kablolar gizli çekildi hiçbir yerde kablo vs gözükmüyor
Motorda tesisat olması gerektiği gibi çamurluk altından alındı ve yalıtım uygulandı boşta uç yok (bizim ayırdığımız 1 tane hariç)
Ağzım yandığı için bütün kablolar sabitlendi ama plastik kelepçe ile değil adam gibi sabitledik
Ve daha bir o kadar daha ince ayrıntı
Kaporta işleri de vardı onlarda halloldu.
Yarın jantlar takıkır ve hidrolik direksiyon araştırılmaya devam edilir.
Artık sadece mekanik işimiz kaldı çok şükür...
Evet elektrik işlemlerimiz bittiğine göre bir toparlama daha yapalım.
Komple tesisat sigorta kutusu elden geçti %80 yenileri ile değişti
Ön tarafta turbo havalandırma yerine orjinalinde de olduğu gibi saat geldi.
Arka silecek takıldı motor sağlam çıktı canavar gibi çalşıyor. Silecek su deposu değişti ön/arka motorlar sağlam çıktı
Elektronik ateşlemeye geçildi şu an 40litre gaz aldım şehir içinde kullanıyorum sabah oğlanı okula sonra işe ve akşam işten eve yoğun şehir içi trafiği bakalım ne olacak sonuç
Şnorkel bağlandı tesisatı yaparken ekstra sağlam yapmaya çalıştık fotoğrafları yarın
Far lara röle takıldı ampüller değişti sol far değişti
Arka çalışma lambası ayarlandı bağlantısı yapıldı çalışıyor
Geri lambası çalışmıyordu daha doğrusu arabanın arkasındaki hiçbir lamba çalışmıyordu frenler hariç meğer bağlantıları yapılmamış hepsi toparlandı
Arkaya ilaveten bir hat çekildi buzdolabı için çakmak girişi takacağım
Aynı boş hattan önde kaput iççnde var ilerideki planlar için
Akü şalteri takıldı aküm 105 lik ve testten başarı ile geçti ikinci akü takılmadı ama hazırlığı yapıldı
Vinç bağlandı en sonunda
Şaseler yapıldı üst sisler takıldı bağlandı
İçerideki konsol takıldı bağlantıları yapıldı
Çadır ın ısıtma sistemi hazırlandı ön konsol a bağlantısı yapıldı battaniyeler geldi Şahika dan aldım 60*160 ölçülerinde 2 tane geldi gelmeden sahibi ile de göürüştüm kablıları ve bağlantılarını sağolsun hazır gönderdi.
Jant larımız geldi bugün temizlik ve boya işleri bitti
Kaputun mafsallı olan açma zımbırtısı düz sopa ile değişti
Telsiz direkt bağlandı Öidland 203 telsizi izd yine Midland S9 telsiz bağlantısı sağ ön çamurluk üstüne takıldı bağlantıları yapıldı
Teyp bağlantıları kabloları yeri de dahil değişti daha güzel ses veriyorlar artık
Bütün hatlar ve kablolar gizli çekildi hiçbir yerde kablo vs gözükmüyor
Motorda tesisat olması gerektiği gibi çamurluk altından alındı ve yalıtım uygulandı boşta uç yok (bizim ayırdığımız 1 tane hariç)
Ağzım yandığı için bütün kablolar sabitlendi ama plastik kelepçe ile değil adam gibi sabitledik
Ve daha bir o kadar daha ince ayrıntı
Kaporta işleri de vardı onlarda halloldu.
Yarın jantlar takıkır ve hidrolik direksiyon araştırılmaya devam edilir.
Artık sadece mekanik işimiz kaldı çok şükür...