ygttt54 Ana Kamp Mesajlar 76 Tepkime Puanı 75 Yer Sakarya 8 Ağu 2018 #1 Video: https://www.youtube.com/watch?v=yOEAwVL0mtI keyifli bir video, hoşunuza gidecektir
Black Ghost Ana Kamp Mesajlar 56 Tepkime Puanı 18 8 Ağu 2018 #2 Çok güzel bir video keşke bizimde öyle imkanlarımız olsa arabanın fiyatı kadar masraf yapılmış
engyzc WJ Limited Vision 2.7 CRD... Mesajlar 178 Tepkime Puanı 51 Yaş 46 Yer İSTANBUL / BALIKESİR 9 Ağu 2018 #3 Araç sahibi öküzün önde gideniymiş.. Arabayı resmen baştan aşağıya yenilemişler.. ahmak hiç sevinmiyor bile.. ben olsam çığlık atardım
Araç sahibi öküzün önde gideniymiş.. Arabayı resmen baştan aşağıya yenilemişler.. ahmak hiç sevinmiyor bile.. ben olsam çığlık atardım
ygttt54 Ana Kamp Mesajlar 76 Tepkime Puanı 75 Yer Sakarya 9 Ağu 2018 #4 engyzc' Alıntı: Araç sahibi öküzün önde gideniymiş.. Arabayı resmen baştan aşağıya yenilemişler.. ahmak hiç sevinmiyor bile.. ben olsam çığlık atardım Genişletmek için tıkla ... sadece bagajdaki bassları görünce mutlu oldu. çocuk işte
engyzc' Alıntı: Araç sahibi öküzün önde gideniymiş.. Arabayı resmen baştan aşağıya yenilemişler.. ahmak hiç sevinmiyor bile.. ben olsam çığlık atardım Genişletmek için tıkla ... sadece bagajdaki bassları görünce mutlu oldu. çocuk işte
Black Ghost Ana Kamp Mesajlar 56 Tepkime Puanı 18 9 Ağu 2018 #5 Ben olsam bagajdaki bas ları istemezdim çünkü arabada fazla sesten rahatsız olurum
DEŞİFRE ZJ Mesajlar 474 Tepkime Puanı 186 Yer izmir 9 Ağu 2018 #6 egzos sesini bastırır v8'e ses sistemi olur mu yav millet radyo bile açmıyor v8 sesi dinlemek için
bkurum74 Yeni Üye Mesajlar 18 Tepkime Puanı 6 Yer ankara-kırıkkale-ankara 14 Ağu 2018 #7 Amerika araç modifikasyon cenneti zaten, her türlü yedek parça ve aksesuar bulunabiliyor...