hayat ne kadar tatlı yada acı sadece bir örnek yeter

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcivankurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,518

bahcivankurt

Kamp III
Yer
balıkesir
siz değerli candostlara sormak istiyorum hayat nekadar acı yada nekadar tatlı.aşk ayrılık mı acı yoksa yok sayılmak mı acı...sanırım yok sayılmak benim cevabım ve boşu boşuna var olmaya çalışmak ise aptallık olsa gerek(benim gibi)

Etiketler
Ynt: hayat ne kadar tatlı yada acı sadece bir örnek yeter

Bırak kompleks yapıp kendini aşağılamayı. Demek ki o senin sevgini hak etmiyor. Eminim senin sevgini hakedecek ve seni senin gibi sevecek biri var. Git onu ara.
Saygılar

Ceyhuna katılmamak elde değil.. Varlığının sebebini bir insana bağlamak ve onunla var olup yada yok olmak en büyük yanlış... Aç gözünü be adam.. ;)

ben gözümü açıyorum ve ayrıca kompleksde yapmıyorum sanki siz hiç sevmediniz yada aşk için kör kütük sarhoş olmadınızmı?sadece aşk adamı kör eder ve aslolan sevgide karşılık beklememek değilmi.

bahcivankurt' Alıntı:
sanırım yok sayılmak benim cevabım ve boşu boşuna var olmaya çalışmak ise aptallık olsa gerek(benim gibi)

bunun karşılığı komplekstir.

bahcivankurt' Alıntı:
sanki siz hiç sevmediniz yada aşk için kör kütük sarhoş olmadınızmı?

Evet aşık oldum ve aşk için körkütük oldum. işte sırf bu tecrübeyle sana boşver önüne bak diyorum.

Ayrıca aşk acısı çektiğinden daha bi hassassın. Bu nedenle seni rencide ettiysem affola.

aaşk mikrobu birkere bünyeye girmeye göre ne aşısı nede tedavisi vardır.sanırım yanlış bir konu başlığı açmışım.bu sadece aşkla ilgili değil mutluluklarda vardır insan ların ayaklarını yerden kesecek anlar.örneğin beş dakika yüzünü görmek için gece yyola çıkıp sabah bir merhaba ve sonra tekrar eve geri dönüş.400+400 km beş dakika için değmezmi.

bahcivankurt' Alıntı:
aaşk mikrobu birkere bünyeye girmeye göre ne aşısı nede tedavisi vardır.sanırım yanlış bir konu başlığı açmışım.bu sadece aşkla ilgili değil mutluluklarda vardır insan ların ayaklarını yerden kesecek anlar.örneğin beş dakika yüzünü görmek için gece yyola çıkıp sabah bir merhaba ve sonra tekrar eve geri dönüş.400+400 km beş dakika için değmezmi.

Ben Bursa'da öğrenciyken eşim Çanakkale'de öğrenciydi. o beş dakkaların değerini bilirim.

Eski tecrübelerimle yazıyorum.

Aşk mikrobunu alan kişi tedavi olmayı istemez. İstermiş gibi görünür ama istemez. Çünkü o acıdan zevk alır. Bide "halim ne kadar kötü olursa belki bana acırda geri döner" diye düşünür. Bu nedenle dışarıdan gelen yardım tekliflerini geri çevirir ve bazen kırıcı olur.

İşte bu nedenle önce hiçbirşey yazmak istemedim. Ama ben geriye dönüp baktığımda o zamanki hallerime gülüp geçiyorum. Çünkü sana "git onu ara" dediğim kişiyi ben buldum. Ve hayatın en tatlı anlarını şimdi eşim ve çocuklarımla yaşıyorum.

ceyhun bey benim amacım kimseyi kırmka değil ve ayrıca bunun içersinde mutluluklarda vardır ve onlar da anlatılabilir.evet hepimiz bişeyler yaşadık ve yaşayacağızda eminim.aslolan nekadar hissetiğimizdir sevgiyi.kendim için konuşmam gerekirse elveda kelimesini kullanmam pek ve onun içinde ayrılıklardan hiç hoşlanmam bu illa sevgili anlamında olması gerekmez.insan dostundan arkadaşından ailesinden ayrı olabilir ama kalplerde hissettikleri birse eğer ayrı değillerdir zaten.kimse kimseye acıyıp da geri dönmez dönerse kendisi acınacak hale düşer bunu da unutmayalım lütfen.herkes birazcık bencildir heleki bu sevgiyse eğer kimseyle paylaşmak istemez sevgisiini sevgilisini

ayrıca konu başlığına bakarsak önce tatlılıktan söz ediyorum ve eminim ki yaşadığımız güzellikler sayılamauacak kadar çoktur ama nedense hayatımızda pek yer tutmaz.acılar daha bir öne çıkar.

merhaba özay seni anlıyorum lütfen geri bakma ileri hep ileri .eğer birgün tekrar seversen ,işte o zaman dur ve geri bak, sadece hatalarından ders çıkarmak için,

AŞK
Bu çok derin konudur arkadaşlar ve kişiye özeldir,
Dolayısı ile herkesin aşkı kendine özeldir.
Ne yorum yapılır nede bir söz söylenir kelimeler durur!
Acısı ayrı özlemi apayrıdır,tadı ise bambaşkadır ;)

bahcivankurt' Alıntı:
ben gözümü açıyorum ve ayrıca kompleksde yapmıyorum sanki siz hiç sevmediniz yada aşk için kör kütük sarhoş olmadınızmı?sadece aşk adamı kör eder ve aslolan sevgide karşılık beklememek değilmi.

Dostum sağlığın yerinde mi? gerisi yalan hiçbirşey insana onun kadar lazım değil para aşk şan şöhret vs

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR