KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Batı kapısı. Bu kapıda Ağustos ayında ikindi vakti bir gölge (namaz kılan bir siluet) oluşmakta. İnternette fotoğraflarını görmüştüm. gezimi daha önceden yaptığım için ben bu gölgeyi yaklayamadım
Burcu hanım yeni başlayan bir fotoğraf severe göre başarılı buldum... İçinizdeki heves var oldukça ve ışığını taze tuttukça çok daha başarılı kareler çıkaracağınıza inanıyorum...
Burcu hanım yeni başlayan bir fotoğraf severe göre başarılı buldum... İçinizdeki heves var oldukça ve ışığını taze tuttukça çok daha başarılı kareler çıkaracağınıza inanıyorum...
Teşekkür ederim, fotoğraflarınızı incelemek benim için zevkti...
Bir sonraki gezide daha güzel fotoğraflar yakalarım umarım... Bu sefer yollar baya uzun olacak, bakalım hayatın içine gene dalabilcekmiyim Rota belli, gidiş geliş 2000 km... Ne diyeyim... Mutluluğa giden yolda farımızda, yolumuzda açık olsun, ışığımız bol olsun
darmunyan' Alıntı:
elinize sağlık ışığınız bol olsun..benim portfolyomu incelediğiniz için ayrıca teşekkürler